Mr8ilgin
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,719
- İsim
- Yavuz
Herkese Selamlar
Çok sorulan monitör incelemesini yapacağım. İlk incelemem eksik olabilir kusura bakmayın.
İtopya'dan 4199 TL'ye aldım.
1 - Kutu açılımı
İçerikleri şöyle;
Adaptör
Metal ayak ve kapaması
DP kablosu
Küçük tornavida
Vidalar
2 ad hdmi girişi
2 ad DP girişi
1 ad güç girişi
1 ad jak girişi
Ön yüz
Arka yüz
2 - Test
Pixel testi yaptım hiç bir sorun yoktu. Sadece siyah ekrana geldiğim de çok az ışık süzmesi vardı. Fotoğrafta fazla gözüküyor. Eski monitörumde de vardı. Ama bundan fazlaydı.
Arka kısmı böyle. Renklerle muhtemelen oynayabiliyoruz ama ben uğraşmadım.
Ghosting test sonuçları da böyle.
3-4 tane çektim ama 2'sini atıyorum. Genel olarak ilk fotoğraftaki gibiydi. Gözle görülür bişey görmedim.
Kasam yoktu o yüzden elimdeki olan HDMI kablosu ile laptop a bağladım. HDMI 240 Hertz sorunsuz veriyor kitapçığında da yazıyor displayport 280 Hertz veriyor. Tabi ben deneyemedim.
Genel olarak monitörün eksi yanları adaptörü dandik bir şeye benziyor çok da iyi değil malzeme kalitesi olarak fena sayılmaz. Fikrince arkadaki logo gibi ön tarafa da sadece logo yapsalardı daha güzel olabilirdi.
Artı yönleri ise metal ayak olması gayet güzel duruyor. Tam bir fp ürün.
Çok detaylı incelemedim genelde akla takılan soruların cevabını verdim. İlerki zamanlarda eksi yönleri olursa yazarım.
Sorularınız varsa sorabilirsiniz.
Teşekkürler.
Çok sorulan monitör incelemesini yapacağım. İlk incelemem eksik olabilir kusura bakmayın.
İtopya'dan 4199 TL'ye aldım.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
1 - Kutu açılımı
İçerikleri şöyle;
Adaptör
Metal ayak ve kapaması
DP kablosu
Küçük tornavida
Vidalar
2 ad hdmi girişi
2 ad DP girişi
1 ad güç girişi
1 ad jak girişi
Ön yüz
Arka yüz
2 - Test
Pixel testi yaptım hiç bir sorun yoktu. Sadece siyah ekrana geldiğim de çok az ışık süzmesi vardı. Fotoğrafta fazla gözüküyor. Eski monitörumde de vardı. Ama bundan fazlaydı.
Arka kısmı böyle. Renklerle muhtemelen oynayabiliyoruz ama ben uğraşmadım.
Ghosting test sonuçları da böyle.
3-4 tane çektim ama 2'sini atıyorum. Genel olarak ilk fotoğraftaki gibiydi. Gözle görülür bişey görmedim.
Kasam yoktu o yüzden elimdeki olan HDMI kablosu ile laptop a bağladım. HDMI 240 Hertz sorunsuz veriyor kitapçığında da yazıyor displayport 280 Hertz veriyor. Tabi ben deneyemedim.
Genel olarak monitörün eksi yanları adaptörü dandik bir şeye benziyor çok da iyi değil malzeme kalitesi olarak fena sayılmaz. Fikrince arkadaki logo gibi ön tarafa da sadece logo yapsalardı daha güzel olabilirdi.
Artı yönleri ise metal ayak olması gayet güzel duruyor. Tam bir fp ürün.
Çok detaylı incelemedim genelde akla takılan soruların cevabını verdim. İlerki zamanlarda eksi yönleri olursa yazarım.
Sorularınız varsa sorabilirsiniz.
Teşekkürler.