GameGaraj güvenilir mi?

yaklaşık 1 sene önce arkadaşım ordan ekran kartı aldı ekran kartı geldiğinde kutusu yırtık kart hasarlı bir şekilde geldi ondan sonra hemen orayı aradık durumu anlattık sonra firma ürün bize ait değil deyip kapattı bizde direk şikayet ettik firmayı ve kazandık
Hocam size böyle bir durum olduğu için firma dolandirici olmuyor bende çok kez sipariş verdim arkadaşlarıma aldım ve yayıncılar la sponsorluk anlaşmaları olan bı firma siz şu an bı ekran kartı veya hazır sistem söyleseniz aldığınız ürün gelir siz bu şekilde buraya kanıt atmadan dolandırıcı derseniz ve bunu firma görürse bu sefer siz dava yersiniz ve gamegaraj kazanır

Arkadaşlar gamegaraj'dan bir hazır sistem almayı düşünüyorum. Daha önce alanlar var ise herhangi bir sorun yaşadınız mı? Sizce gamegaraj güvenilir mi?
Evet yaşadım satış sonrası destek 0, oradan almanı tavsiye etmem başka sitelere yönel.

ister 1 sene geçsin ister 10 sene ama gene onların dolandırıcı olacağı durumunu değiştirmez
Değiştirir tabii ki.Ekim ayında falan herkes gaming gen tr için "rezillik" başlığı altında konular açıyordu, şimdi neredeyse bütün sistemler gaming gen trden öneriliyor.Adamlar düzeldi.

2021 de hazır sistem almıştım oradan ve sorun yaşamadım.

evet.

Geri