🔥İndirim GameGaraj Hazır Sistemlerde 9 Ay'a Varan Vade Farksız Taksit!

Hocam savunuyorsun demedim ki. Sadece ekran kartı sadece slim değil başka birçok özelliklerden yoksun örnek olarakta vapor chamber olmadığını belirttim
Birde buna ek olarak aynı sistemi gainward’da yaptı. Redditte bir kullanıcı gainward phoenix-s ile deneyimini paylaşmış. 2k çözünürlükte furmark testinde sıcaklık 75 derece fakat fanlar 2300rpm olduğunu belirtmiş. Fanlar çift yataklı olmadığından 2000-3000 saat sonunda fanların değişmesi gerekeceğini söylemiş ve fan seslerinden rahatsız olanların bu kartı almasını tavsiye etmemiş.

Palit ile gainward zaten oldukça benzer olduklarından aynı durumlar palit’te de olacaktır.

6 az 9 yap ama şunuda bil sistemin daha sağlıklısı 58k falan. psu çok daha iyi, ram cl46 değil sıvı soğutma 3 fanlı. hesabı sen yap hangisi daha karlı ise onu tarcih et.
Screenshot 2025-07-31 at 9.15.12 PM.webp

Hepsiburada Premium kartında vade farksız 9 taksit var onun dışında ki kartlar ise 6 taksit. Taksit ile sistem arayan çok kişi var kaçırmayın.

Örnek olarak bu gayet iyi gözüküyor:
bu sistem 61K değil miydi ben mi yanlış gördüm, var mı hatırlayan ilk fiyatı?

Gece saat 01:00 da laptop um için destek aldıgımı hatırlıyorum bu firmadan. Kötü şeyler yaşamış olanlar olabilir. Bence gayet iyi bir marka.

Fiyatlara indirim gelmiş.

N11'de vade farksız 3 taksit seçeneği var. https://www.n11.com/bilgisayar/masaustu-bilgisayar?m=Game+Garaj

Hepsiburada'da tüm kartlara vade farksız 6 taksit, Hepsiburada Premium World karta vade farksız 9 taksit seçeneği var. https://www.hepsiburada.com/game-garaj-masaustu-bilgisayarlar-xc-34-b88834

Trendyol'da tüm kartlara vade farksız 6 taksit, QNB Trendyol karta vade farksız 9 taksit seçeneği var.

ama en önemlisi PSU. PSU kötüyse geçmiş olsun alana. TR de elektrikler/voltajlar sık gidip gelir, akım korumalı priz bile kurtarmaz dandik PSU olduğunda.
ise aigo, psu allaha emanet.
AIGO PSU bilgisi çıktı. Fena olmayan C sırası bir PSU.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,902
Üyeler
183,027
Son üye
yısufi
Geri