Gamegaraj Slayer R9T Yüksek Anakart, Gpu sıcaklığı ve Artifacting Sorunu Bonus. x5t

Arkadasa inc farkindan dolayi bakir borunun yada sogutma sisteminin degismedigini aciklamaya calisiyorum. Ayrica vector cok daha guclu bir cihaz yuksek watt larda calisiyor ona ragmen demek istedim.

Kardesim inc ile sogutmanin alakasi yok bazi laptoplar haricinde. Bakir boru sistemi ayni fan sistemi ayni inc ile ne alakasi kaliyor o zaman belki max 1 cm baki boru uzunlugu kisadir ama o sogutmaya etki etmez.
Anakart alanı daha geniş olduğu için daha ferah oluyor ytde videoları inceledigimde 2-3.5 derece fark var 17 inç ile 16 inç arasında ayrıca 18 inç laptopta da ciddi hava akışı farkı oluyor ne kadar büyük o kadar ferah ortam

Anakart alanı daha geniş olduğu için daha ferah oluyor ytde videoları inceledigimde 2-3.5 derece fark var 17 inç ile 16 inç arasında ayrıca 18 inç laptopta da ciddi hava akışı farkı oluyor ne kadar büyük o kadar ferah ortam
Kendim kac tane laptop kullandim sahibiiym sayamam sana her markanin orta segment yada ust segment modellerine sahibim yada kullaniyorum. 2-3 derece fark termal macunun durumuna gore bile degisir.

Kendim kac tane laptop kullandim sahibiiym sayamam sana her markanin orta segment yada ust segment modellerine sahibim yada kullaniyorum. 2-3 derece fark termal macunun durumuna gore bile degisir.
Bende çok kullandım kendim deneyimimde bu şekilde oldu ayrıca bu çok hızlı bilgi de değil chatgpt bile sorsanız aynısını diyor zaten

Bende çok kullandım kendim deneyimimde bu şekilde oldu ayrıca bu çok hızlı bilgi de değil chatgpt bile sorsanız aynısını diyor zaten
Bak her laptop icin geceerli degil kendim bilgisayar muhendisiyim bu cihazlarin komplexlerini dahi bilirim chatgpt genel bilgi veriyor herzaman dogru bilgiyi vericek diye bir kayda yok :)

Ekran görüntüsü 2025-06-12 084134.webp

1752932279976.webp

1752932284150.webp

1756442578661.webp

Ekran görüntüsü 2025-07-12 074645.webp

GameGaraj markası nasıldır?
https://www.technopat.net/sosyal/ko...orant-poligonda-cpu-90-derece-oluyor.3851870/

GameGaraj Slayer R9T-5060 C1 alınır mı?

Biraz geç oldu ama :D Memnun musun sıkıntısı var mı?

1 aylık GameGaraj laptopta panel arızası oluştu

1 ay önce laptopu satın aldım ve şu anda galiba panel arızası oldu. Farklı bir monitöre bağlayınca ekran geliyor. Bilgisayar çalışıyor fakat panel çalışmıyor. Hiçbir darbe almadı bilgisayar. 2 gün önce film izlerken şarjı bitti ve kapandı bugün ise artık panel çalışmıyor. Bir çözüm öneriniz...

Elektronik: Hepsiburada GameGaraj laptoplarda indirim

Bana göre en mantıklısı RTX 5050 almak uygundan. Rekabetçi oyunlarda zaten fark yok. Hikayeli oyunda da DLSS + FG açıp oynanır.

Ekran görüntüsü 2025-09-20 214410.png

Game Garaj Slayer X5T-5050 ısı değerleri normal mi?

Bilgisayarı yeni aldım. Ekran kartım oyunlarda 84-85 derece civarlarında çalışmakta. İşlemcimden bazı durumlarda tuhaf bir şekilde daha sıcak çalıştığı oluyor. Cihaz TV'nin videosu referans alıyorum 10-12 derecelik bir fark mevcut. Sorun yaratır mı iade için yollamalı mıyım? İşlemcinin ısınması...

GameGaraj Slayer R9TS2-5070 alınır mı?

https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-r9ts2-5070-amd-ryzen-9-8940hx-rt/ Bu laptop alınır mı?

GameGaraj Slayer X7t "grafik cihaz sürücü hata kodu 43" hatası

Merhaba, birkaç gün önce GameGaraj Slayer X7t bilgisayarımı teslim aldım. Bugün bir bilgisayarcıya Windows 11 yüklettim ve flash bellek içinde gelen driverları kurdum fakat DxDiag programında ekran kartına bakınca notlar kısmında "NVIDIA GeForce RTX 5060 laptop GPU cihazında bir sorun oluştu...
Ekran görüntüsü 2025-09-20 214740.png

Yorumsuz.
yeşilforum için post.

ilk çıktıgında almıştım hala sorunsuz ve serin şekilde kullanıyorum. laptopu kirletmek ısteyenler sanırım marka değeri yüksek olan laptoplara yüksek tutarlar ödeyip bunu gördukten sonra yaşanılan duyguyu bastıramaması.

ilk çıktıgında almıştım hala sorunsuz ve serin şekilde kullanıyorum. laptopu kirletmek ısteyenler sanırım marka değeri yüksek olan laptoplara yüksek tutarlar ödeyip bunu gördukten sonra yaşanılan duyguyu bastıramaması.
Ne mutlu size ama bu sorunu yaşayanların olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Game Garaj x5t 5050 düşünüyorum bu laptopun sorunu varmı arkadaşlar?

Gönderiyi inceledikten sonra bence bir laptopun ısınma problemiyle bu kadar uğraş verilmemeli, max65k dahilinde önerebileceğiniz güzel bir laptop var mıdır ? aklımda slayerin bu modeli vardı fakat şuan için karar veremedim.

Gönderiyi inceledikten sonra bence bir laptopun ısınma problemiyle bu kadar uğraş verilmemeli, max65k dahilinde önerebileceğiniz güzel bir laptop var mıdır ? aklımda slayerin bu modeli vardı fakat şuan için karar veremedim.
tuf 14650hx 5060 ya da legion veya loq 5060

Geri