🔥İndirim GameGaraj Vade Farksız 9 Taksit Sistemlerde İndirim!

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,567
Normalde konusunu yine açmayacaktım ama %5 sepet indiriminin üzerine kendi indirimlerini de yapmışlar. Hepsiburada Premium kartına (çok kolay çıkıyor), Premium üyesiyseniz eğer World ve Axess kartlarına vade farksız 9 taksit var. Vade farksız 9 taksit sistem arayan kişiler kaçırmasın.

Bazı sistemlerde kullanılan AIGO GP750 PSU C seviyesi kuşkunuz olmasın.

46 bin TL'e vade farksız 9 taksitli RTX 5070 sistem mis gibi:

Son düzenleme:
Sistem özellikleri yazmıyor tam olarak galiba göreemedim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sistem özellikleri yazmıyor tam olarak galiba göreemedim
Satıcıya sorarak bilgi alabilirsiniz. Çoğunda benzer parçalar var CL46 RAM dışında sorun göremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde konusunu yine açmayacaktım ama %5 sepet indiriminin üzerine kendi indirimlerini de yapmışlar. Hepsiburada Premium kartına (çok kolay çıkıyor), Premium üyesiyseniz eğer World ve Axess kartlarına vade farksız 9 taksit var. Vade farksız 9 taksit sistem arayan kişiler kaçırmasın.

Bazı sistemlerde kullanılan AIGO GP750 PSU C seviyesi kuşkunuz olmasın.

46 bin TL'e vade farksız 9 taksitli RTX 5070 sistem mis gibi:
@Perfectshot06 Taksit olarak sizi memnun edebildi mı?

Sistemlerdeki diğer bileşenlerin kalitesi nasıldır?
Anakart Biostar B650MT AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
Ram: 2×16GB Crucial Pro DDR5 5600MHz CL46
Depolama: Crucial P310 1TB M.2 SSD Kasa ve Güç Kaynağı: AIGO DS900 Siyah 750W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasa Ya da XPG Lander 500 650W oluyor

Anakart giriş seviyesi yazılmış,ramler cl46, ssd hakkında bilgi bulamadım ama ilk kasa için forumda ısınıyor denilmiş.
Hangi kasa-psu daha iyi olur ?
2 3 yıl sonra ekran kartı işlemci yenilesek uzun vadede sorun çıkartır mı bileşenler?

Sistemlerdeki diğer bileşenlerin kalitesi nasıldır?
Anakart Biostar B650MT AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
Ram: 2×16GB Crucial Pro DDR5 5600MHz CL46
Depolama: Crucial P310 1TB M.2 SSD Kasa ve Güç Kaynağı: AIGO DS900 Siyah 750W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasa Ya da XPG Lander 500 650W oluyor

Anakart giriş seviyesi yazılmış,ramler cl46, ssd hakkında bilgi bulamadım ama ilk kasa için forumda ısınıyor denilmiş.
2 3 yıl sonra ekran kartı işlemci yenilesek uzun vadede sorun çıkartır mı bileşenler?
Anakart giriş seviyesi bir B serisi anakart ama hazır sistemler için gayet kabul edilebilir (bu arada RTX 5070 Ti vb. sistemlerde Asus B650M-R var), RAM kötü CL46, SSD'nin okuma yazma hızları yüksek ve orta seviye bir SSD güzel ve PSU C seviyesi yani giriş seviyesi ama MOV olmadığı için akım korumalı priz kullanılması iyi olur. Bunu bu seviyede ki pek çok PSU da göremiyoruz zaten.

bu sistemi alıp almama konusunda cok kararsız kaldım. fiyatına oranla nasıldır, parçalarıyla alakalı sıkıntı yaşar mıyım? fikirleriniz onemli yorum yaparsanız sevinirim.
Parçalarda CL46 RAM dışında bir sorun yok. Vade farksız 9 taksit ile birlikte alınabilecek gayet iyi sistem.

70k ya bu sistem nasıl bir fikir verebilir misiniz?

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart: ASUS PRIME B650M-R Bellek: 2x16GB Crucial Pro DDR5 5600MHz CL46 Ekran Kartı: Palit RTX5070Ti GAMINGPRO-S 16GB 256Bit GDDR7 Depolama: Crucial P310 1TB M.2 SSD Kasa ve Güç Kaynağı: AIGO DS900 Siyah 750W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasa Soğutucu: Bitfenix Cube v2 240 Siyah ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu - Asus USB-N10 Nano 150 Mbps Wireless USB Adaptör

1.webp
2.webp

BU SİSTEM GÖZÜME ÇARPTI - SATICIYA SORDUĞUMDA PARÇALARIN ÇOĞU ASUS MSİ DEDİ - SİZCE NASIL DEĞERLENDİREBİLİRMİSİNİZ - MARKA TAKINTIM VARDA ? DEĞERLENDİRME VS GÜZEL GÖRÜNÜYO

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
BU SİSTEM GÖZÜME ÇARPTI - SATICIYA SORDUĞUMDA PARÇALARIN ÇOĞU ASUS MSİ DEDİ - SİZCE NASIL DEĞERLENDİREBİLİRMİSİNİZ - MARKA TAKINTIM VARDA ? DEĞERLENDİRME VS GÜZEL GÖRÜNÜYO
Her markayı eleştirdikten sonra baktığın sistem bu mu? Fotoğrafa koyulmuş olan kasanın ve soğutucunun tipine bakarsan eğer yalan olduğunu anlarsan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden bunu alasın mesela?
Valla bildiğin TEMU sistemi gibi. Fotoğrafta ki kasa ve soğutucu 500 TL'lik Gamepower ama satıcı parçaların çoğu MSI, Asus gibi markalar diyor. Bunu MSI ismiyle sattığı için MSI'a şikayet etmek lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,397
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri