Neler Yeni

Gameloop Güvenilir mi?

Merhabalar, Geçen Hafta Bilgisayarıma Format Attım. Format Atmadan Önce Bilgisayarımda Gameloop Kullanıyordum Ve Sorunsuz Çalışıyordu. Ancak Görev Yöneticisine Baktığımda Anlamadığım Çince İsimli Uygulamalar Çalışıyordu. Gameloop Herhangi Bir Tehlike İçerir Mi ?

Son düzenleme:

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Kaspersky indir.
Ayrıca Gameloop bence kötü bir emülatör.

Penguen

80+ Silver
Kimisi Tencent'in casus yazılımı olduğunu söylüyor. Ben olsam indirmem. Silsen bile arkada çince çalışsan bir program bırakıyor. Silinebiliyor tabi.
Onun dışında güvenilir. Bilgi çalıp çalmadığı kesin değil, teori.

Merhabalar, Geçen Hafta Bilgisayarıma Format Attım Ve Sıfırdan Windows 10 Etkinleştirdim. Her Bilgisayar Kullanıcısı Gibi Bilgisayarına Virüs Veya Tehlikeli Yazılım Sokmak İstemiyorum. Format Atmadan Önce Bilgisayarımda Gameloop İsimli Emulatörü Kullanıyordum Ve Sorunsuz Çalışıyordu. Ancak Görev Yöneticisine Baktığımda Anlamadığım Çince İsimli Uygulamalar Çalışıyordu Ve Ciddi Şekilde Donanım Tüketiyordu. Gameloop'u Sildiğimde Bu Uygulamalar Da Gitmişti. Yani Demem O Ki Gameloop Herhangi Bir Tehlike İçerir Mi? Şahsen Ben Pek Güvenemedim Çin Tabanlı Olduğundan Dolayı. Önerebileceğiniz Farklı Sorunsuz Çalışacak Emulatör Var Mı Yoksa Gameloop Kullanmaya Devam Etmemde Sakınca Yok Mu?
Öneri: NoxPlayer, Bluestacks ve LDplayer'i deneyebilirsin.

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Yusuf Karakaya
Merhabalar, Geçen Hafta Bilgisayarıma Format Attım Ve Sıfırdan Windows 10 Etkinleştirdim. Her Bilgisayar Kullanıcısı Gibi Bilgisayarına Virüs Veya Tehlikeli Yazılım Sokmak İstemiyorum. Format Atmadan Önce Bilgisayarımda Gameloop İsimli Emulatörü Kullanıyordum Ve Sorunsuz Çalışıyordu. Ancak Görev Yöneticisine Baktığımda Anlamadığım Çince İsimli Uygulamalar Çalışıyordu Ve Ciddi Şekilde Donanım Tüketiyordu. Gameloop'u Sildiğimde Bu Uygulamalar Da Gitmişti. Yani Demem O Ki Gameloop Herhangi Bir Tehlike İçerir Mi? Şahsen Ben Pek Güvenemedim Çin Tabanlı Olduğundan Dolayı. Önerebileceğiniz Farklı Sorunsuz Çalışacak Emulatör Var Mı Yoksa Gameloop Kullanmaya Devam Etmemde Sakınca Yok Mu?
Güvenilir ama fazlası ile performans düşürüyor

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Merhabalar, Geçen Hafta Bilgisayarıma Format Attım Ve Sıfırdan Windows 10 Etkinleştirdim. Her Bilgisayar Kullanıcısı Gibi Bilgisayarıma Virüs Veya Tehlikeli Yazılım Sokmak İstemiyorum. Format Atmadan Önce Bilgisayarımda Gameloop İsimli Emulatörü Kullanıyordum Ve Sorunsuz Çalışıyordu. Ancak Görev Yöneticisine Baktığımda Anlamadığım Çince İsimli Uygulamalar Çalışıyordu Ve Ciddi Şekilde Donanım Tüketiyordu. Gameloop'u Sildiğimde Bu Uygulamalar Da Gitmişti. Yani Demem O Ki Gameloop Herhangi Bir Tehlike İçerir Mi? Şahsen Ben Pek Güvenemedim Çin Tabanlı Olduğundan Dolayı. Önerebileceğiniz Farklı Sorunsuz Çalışacak Emulatör Var Mı Yoksa Gameloop Kullanmaya Devam Etmemde Sakınca Yok Mu?
Vallaha bir bilgim yok pek , fakat burda bir konuda virüs bulunduğu falan söylenmişti bende silmiştim.

Top Bottom