❌İndirim Bitti! 🔥Gamemar Saatlik indirimleri🔥(21:00-22:00)(03.09.22)

Hocam bu fiyata alınır bence bakın aşşağı yukarı boy kilo uyuşuyorsa, baya rahat koltuk
gamemar ceosu musun oğlm her gamemar indirimini ya duyuruyosun ya da yorumlardasın :LOL::LOL:

1.85 boy 110 kilo diyormuş, boyum 1.85 var ama kilom 75-80
o zaman rahat olur onlar max rahatlık değerleri zaten daha hafifsen sıkıntı çıkmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gamemar ceosu musun oğlm her gamemar indirimini ya duyuruyosun ya da yorumlardasın :LOL::LOL:
undercover gamemar ajanıyım kanka fırsat bekliyorum saldırmak için :ROFLMAO::ROFLMAO:
Opera Anlık Görüntü_2022-09-03_205022_www.google.com.png

Koltuk dışında diğerleri pek mantıklı değil.

Başladı indirimler

bence yeni üyelik indirimiyle monitör alınabilir gibi.

Hocalarım Gamemar'da yine indirim var saat 21:00 ile 22:00 arası seçili ürünlerde sağlam indirim
diğer tüm ürünlerde üyelere özel %7 indirim var göz atın bence. Kablosuz arıyorsanız mouse aşırı iyi fiyat çökün derim.

Alıntıyı görüntüle
Bende mousenin aynısı var, öneririm.

Monitör ihtiyacı olan varsa bu monitör alınır...

Monitör ihtiyacı olan varsa bu monitör alınır...
Şu an kullanmakta olduğum monitör. Gayet güzel bir monitör öneririm pivotta olsaymış tadından yenmezmiş :D

Bunu gaming gecesi gibi yapacaklar galiba konu sabitlense güzel olur gaming gecesi konusu gibi.

Bunu gaming gecesi gibi yapacaklar galiba konu sabitlense güzel olur gaming gecesi konusu gibi.
Ne yalan söyleyeyim yapmayı bilmiyorum bilen arkadaş varsa yapsın ben yine yazarım konuya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,867
Üyeler
184,695
Son üye
cJwinx
Geri