Neler Yeni

Gamemarkt Dava Açabilir mi ?

Musa Dinç

80+ Bronze
Hocam ben sizin dediğiniz ile satıcı sözleşme maddesini karşılaştırdım bana bu açıklamayı neden yapıyorsunuz ? Ben zaten satıcının sorunu diyorum.
dediğin şey ise ürün hasarlı çıktı satıcı haklı, alıcı haksız oluyor.

ve şunu da ekleyeyim böyle imzaladığınız veya kabul ettiğiniz sözleşmelerde öncelik sözleşmedir sonrasında anayasa gelmektedir. (Bildiğim kadarıyla)
Ben senin yazdığından bahsediyorum bu cümlen hatalı benim dediğimin tersi olmuş oluyor.

Zechion

80+ Silver
Ben senin yazdığından bahsediyorum bu cümlen hatalı benim dediğimin tersi olmuş oluyor.
Biz pek anlaşamadık gibi, benim orada demek istediğim şey bu maddelere göre ürünün çalınma gibi bir durumu olursa satıcı haksız durumda hesabı yenilemesi lazım anlamında demiştim.

Musa Dinç

80+ Bronze
Biz pek anlaşamadık gibi, benim orada demek istediğim şey bu maddelere göre ürünün çalınma gibi bir durumu olursa satıcı haksız durumda hesabı yenilemesi lazım anlamında demiştim.
Ha kusura bakma ben yanlış anladım o zaman ben sanıyordum ki o cümlede benim cümleme karşı söyledin sandım.

berkay40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay
benim başımada geldi gamermartk üzerinden sattığım hesap gamermartk üzerinden bir daha satılıyor ve ben 300 tl ye sattığım hesabı 700 tl ye satıyor alan kişi gamermarktan 3. alan şahıs çaldırıyor ve benden ödeme yada hesap iadesi istediler bende hesabın bilgileri olmadığını ve o fiyattan ödeme yapmayacağımı bildirdim sonuçta ben 1.şahıs hesabın bana ait olduğunu söylerek sattım ve 2.şahıs ne olarak sattığını belirtim bana site üzerinden hesap 10 kerede satılsa sorumlu benim olacağımı ve kaç tl ye satıldığı önemli olmadığı denildi ben malmıyım 300 tl ye sattığım hesaba 700 tl ödeyim dedim hesap satışının yasak olduğunu söylediğimde türkiye anayasında hesap satışının yasak olmadığını belirtiler ve bende buna dayanarak şikayet etceğimi böyle bi saçmalık olamaz düşünsenize hesap kaç kişiye satılırsa satılsın 10 bin tl üzerindende satılsa çalınsa 10 bin tl ödemek zorunda kalıyorum böyle bir saçmalık olamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,566
Üyeler
172,383
Son üye
mamirltw
Top Bottom