Alınmaz. Gece klavyenin tuşlarını göremezsin.Bütçem fazla yok fps oyunları oynuyorum sizce alınır mı? maks 150 ye çıkabilirim bu klavyede 100 TL alınır mı sizce
Alınır tek sorunu geceleri klavyedeki tuşlar gözükmüyor pek aydınlatması olmasına rağmen:/
Önerileriniz nedirAlınmaz. Gece klavyenin tuşlarını göremezsin.
Bu
Ya da bu nasıl![]()
Frisby FK-G508QU Gaming Gamemax Serisi Klavye - Klavye - Klavye & Mouse - Çevre Birimleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
Dark Elite Force GK1000 Mekanik Hisli Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Q Oyuncu Klavyesi - Klavye - Klavye & Mouse & Pad - Çevre Birimleri | Teknobiyotik
Dark Elite Force GK1000 Mekanik Hisli Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Q Oyuncu Klavyesiwww.teknobiyotik.com
bu daha iyi
Biraz daha bütçeyi arttırıp bunu al
![]()
Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Belki tuşları daha iyidir ama klavye fazla büyük geldi banabu daha iyi
Normal klavye boyutunda.Belki tuşları daha iyidir ama klavye fazla büyük geldi bana
Ya yaklaşık 1 yıldır ışkdesteği olmayan bir klavye kullanıyorum yani nerdeyse hiç görmüyorum diye bilirim o yüzden sıkıntı olucağını düşün müyorumKB487L'yi kullanacaksan klavyeyi iyice ezbere bilmen lazım. Geceleri zor oluyor.
Fiyatı artmadıysa redragon k509 alırdım yerinde olsam hem mekanik hisliÖnerileriniz nedir