Yardım Gamepad almak neden zor?

Bloodless

80+
Reaksiyon skoru
55
Bütçe
3000
Alt tarafı fifa oynıcaz arada da nfs forza. Kaç sayfa forum okudum bir türlü karar vermedim. Bütçe belirleyemiyorum. Boşa para harcamak istemiyorum. Hocam al şu modeli diyeceğiniz ürünleri bekliyorum. Bütçe max 3k taksit varsa üstü de olabilir. Ana odak pc fc oynamak. Forzada çalışmama durumu olmasın yeter. Tepkime süresi de önemli. Gerçek f/p arıyorum.

8bit do ultimate 2c kullanıyorum. Tepkime tuş hissiyatı ve kalite konusunda oldukça memnum ama ben yakın bir zamanda 2bine almıştım şimdi artmış fiyatı n11 de gizala satıyor. Xbox 9. Nesil de alabilirsin bütçen varmış yani o daha iyidir tahminimce

8bit do ultimate 2c kullanıyorum. Tepkime tuş hissiyatı ve kalite konusunda oldukça memnum ama ben yakın bir zamanda 2bine almıştım şimdi artmış fiyatı n11 de gizala satıyor. Xbox 9. Nesil de alabilirsin bütçen varmış yani o daha iyidir tahminimce
Hocam xbox kolu nedense hiç ilgimi çekmedi.

Hocam xbox kolu nedense hiç ilgimi çekmedi.
Windows için çoğu gamepad xbox kol düzeninde onu beğenmiyorsan diğerleri de ilgini çekmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamesir almıştım ben 2 tane işimi fazlasıyla görüyor arada fifa oynuyorum

Ben de çok araştırdım hocam en sonunda xbox aldım. Pc için xbox gayet iyi bir tercih bence. Yıllarca ps kolu kullandım ama xbox alışmam da çok kolay oldu. Gayet memnunum. Xbox almanı tavsiye ederim.

Maalesef beğenip beğenmemek olmaz 9. Nesil Xbox Windowsla uyumlu çalışıyor. Diğer gamepdler uyumluluk ve perfomans sıkıntısı çıkıyor. Bütçende var Xbox u çekebilirsin

Xbox tan daha f/p kollar var ama o kadar kullandım hepsinde ya dongle ya da eşleme istiyo baştan. Pcye en sorunsuz bağlanan xbox. Bi kere eşlemen yetiyo kolu açtığın anda otomatik bağlanıyo. Oyundaykende kol-klavye geçişleri basit oluyo.

Alt tarafı fifa oynıcaz arada da nfs forza. Kaç sayfa forum okudum bir türlü karar vermedim. Bütçe belirleyemiyorum. Boşa para harcamak istemiyorum. Hocam al şu modeli diyeceğiniz ürünleri bekliyorum. Bütçe max 3k taksit varsa üstü de olabilir. Ana odak pc fc oynamak. Forzada çalışmama durumu olmasın yeter. Tepkime süresi de önemli. Gerçek f/p arıyorum.
cyclone 2 den ıyısı mezarda zaten bu fıyata alabılecegın en ıyı kol

ıkısı de alınmaz

ps tarzı ıstıyorsan tgarantula pro bakabılırsın

Cyclone 2 al geç piyasada ki en dolu ürün.

Eğer güvenirim dersen bunu al. Evde 6-7 tane farklı gamepad var sadece bunu kullanıyorum.

8 Yıldan fazladır PS4 kolu kullanıyordum hem ps hemde PCde ve bozulunca ve artık sadece PS kullandigim için Xbox kolu aldim fakat bence bu para vermeye gerek yok alternatif markalara bakılabilir

Geri