Leobrientw
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
hocam bende aldım kolu hbde yorumunuzu görüp yarın elimde olur. son durum nedir acaba? claws türkiyeyle ilgili bir sorun oldumu?onarım/değişim talebi açtım
hocam bende aldım kolu hbde yorumunuzu görüp yarın elimde olur. son durum nedir acaba? claws türkiyeyle ilgili bir sorun oldumu?onarım/değişim talebi açtım
Garantiye göndermek için talep açtım 2 sefer verdikleri kargo kodu geçersizdi. Mail attım ulaşamadım. Sonra Hepsiburada destek markanın adresibi verdi. İçine herşeyi detaylı bir şekilde yazdığım bir not ve adresimi koydum. Marka kargo gidince bana ulaşıp kargo ücretini ödemezsem ürünü teslim almayacakalrını söyledi. Kargo ücretini de ben ödedim ondan sonra ne ürünün geri geldi nede marka tarafından herhangi bir mesajıma geri dönüş alabildim. Yani kısacası benim için claws kötü bir deneyim oldu ve öylede kalacak bundan sonra markanın hiçbir ürününü almayacağım. Kimseye de tavsiye etmeyeceğim. Gittim wraithden fantech shooter 3 gamepad aldım. Ama claws gamepadin bana maliyeti onu bile geçti üstelik gamepadim hala bana iletilmesi.hocam bende aldım kolu hbde yorumunuzu görüp yarın elimde olur. son durum nedir acaba? claws türkiyeyle ilgili bir sorun oldumu?
Hepsiburada evinizden almıyormu iadeleri hocam hepsiburadadan bukadar kötü bir deneyim olmamalı bende fantech shooter 3 alacaktım vazgeçtim bunu aldım sizin yorumdan görüp. Herkese aynısı olacak diye bir şey yok gerçi ama umarım sorun çıkartmaz çakma xbox 360 kolunu pcde 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum hall effect gamepadin ondan önce ölmesi koyar adamaGarantiye göndermek için talep açtım 2 sefer verdikleri kargo kodu geçersizdi. Mail attım ulaşamadım. Sonra Hepsiburada destek markanın adresibi verdi. İçine herşeyi detaylı bir şekilde yazdığım bir not ve adresimi koydum. Marka kargo gidince bana ulaşıp kargo ücretini ödemezsem ürünü teslim almayacakalrını söyledi. Kargo ücretini de ben ödedim ondan sonra ne ürünün geri geldi nede marka tarafından herhangi bir mesajıma geri dönüş alabildim. Yani kısacası benim için claws kötü bir deneyim oldu ve öylede kalacak bundan sonra markanın hiçbir ürününü almayacağım. Kimseye de tavsiye etmeyeceğim. Gittim wraithden fantech shooter 3 gamepad aldım. Ama claws gamepadin bana maliyeti onu bile geçti üstelik gamepadim hala bana iletilmesi.
Evden almıyor. Hepsiburada tarafından kaynaklı her sorunuma yardımcı oldular ama claws tarafı yardımcı olmadı hiçbir türlü. Üstüne gamepadim hala onlardaHepsiburada evinizden almıyormu iadeleri hocam hepsiburadadan bukadar kötü bir deneyim olmamalı bende fantech shooter 3 alacaktım vazgeçtim bunu aldım sizin yorumdan görüp. Herkese aynısı olacak diye bir şey yok gerçi ama umarım sorun çıkartmaz çakma xbox 360 kolunu pcde 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum hall effect gamepadin ondan önce ölmesi koyar adama
geçen gün bana yanlış ürün gönderildi evden aldı hb yenisini gönderdi. iadeyi hb üzerinden yaparsanız yeni gamepadi göndermeseler bile para iadesi zorunlu değilmi?Evden almıyor. Hepsiburada tarafından kaynaklı her sorunuma yardımcı oldular ama claws tarafı yardımcı olmadı hiçbir türlü. Üstüne gamepadim hala onlarda