Gamepad Drift yapıyor

NordaN

80+
Reaksiyon skoru
143
Merhabalar değerli forum üyeleri,

Geçtiğimiz ay Hepsiburada’daki indirimlerden faydalanıp Claws Tactical Mortal gamepad aldım. Şimdiye kadar bir sorunu yoktu; taş çatlasın 1 aydır 3-4 sefer kullandım. Sağ analog birden drift yapmaya başladı. Bunun bir çözümü yok mudur acaba? Çünkü daha 1 ay bile olmadı belki alalı, ama böyle bir sorun çıktı. Ayrıca A tuşuna basılı tutunca basıp bırakıyormuşum gibi algılıyor sürekli

Ekler

• 15384.webp
    15384.webp
    2.5 MB · Hit: 32
  • 15386.webp
    15386.webp
    322.6 KB · Hit: 30
Joyistick in alt tarafına sertçe bir kaç kere bastırıp dene
1000008068.webp

Malesef düzelmedi
Hall effect değil mi nasıl drift oluyor bende de machenike g1 pro var oda tmr hall effect bir ara ondada drift gibi bir şey oluyordu ve a tuşu bazı oyunlarda basılı tutmama rağmen 1 kez basmışım gibi algılıyordu sonradan ne oldu bilmiyorum çok ayarıyla oynadım keylinker diye bir uygulama var onu indirip factory reset attım güncelledim falan düzeldi ama tam hatırlamıyorum

Hall effect değil mi nasıl drift oluyor bende de machenike g1 pro var oda tmr hall effect bir ara ondada drift gibi bir şey oluyordu ve a tuşu bazı oyunlarda basılı tutmama rağmen 1 kez basmışım gibi algılıyordu sonradan ne oldu bilmiyorum çok ayarıyla oynadım keylinker diye bir uygulama var onu indirip factory reset attım güncelledim falan düzeldi ama tam hatırlamıyorum
Bende anlamadım Hall effect ama sabah düzgündü şimdi birden böyle oldu

Bende anlamadım Hall effect ama sabah düzgündü şimdi birden böyle oldu
Fotoğrafta gösterdiğim yeri bastır ve joyistickin analoğunu dik şekilde bastır
Keylinker diye bir uygulama var play store da onu indirip kurcala ayarlarıyla oyna ben böyle çözdüm ama tam olarak hatırlamıyorum maalesef

Sıfırlama veya calibrasyon gibi bir özellik varsa deneyin.
Hall effect te drift yapar ama çok çok uzun zamanlar sonra yapar

Daha
Sıfırlama veya calibrasyon gibi bir özellik varsa deneyin.
Hall effect te drift yapar ama çok çok uzun zamanlar sonra yapar
20-25 gün filan oldu alalı bende anlamadım durduk yere oldu. Daha bu sabah düzgündü dışarı çıktım eve geldim böyle. Evde başka kimsede yok ki bir şey yaptılar diyeyim

Hocam sıcak ve soğuk ortam buna sebep olabiliyor veya çok yüksek manyetik ortamda kaldığı zaman da olabiliyor. Yazılımı varsa oradan sıfırlama yapın yazılım yoksa cihazda arıza var demektir bu kısa sürede bozulmaz

Hocam sıcak ve soğuk ortam buna sebep olabiliyor veya çok yüksek manyetik ortamda kaldığı zaman da olabiliyor. Yazılımı varsa oradan sıfırlama yapıann myazılım yoksa cihazda arıza var demektir bu kısa sürede bozulmaz
Yazılımı yok. Bulunduğu ortamda her zaman normal oda sıcaklığı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,520
Üyeler
186,900
Son üye
daylight_art3d
Geri