Neler Yeni

Çözüldü✓ Gamepad için indirim beklenir mi?

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Halil Kutlar
Bütçe
1500
1.5k bandında Xbox tuş düzeni olan orjinal bir gamepad almak istiyorum (2-3 yıl götürebilecek kadar dayanıklı olursa iyi olur 5-6 ay'da bir replika gamepad almaktan bıktım)
Şuan kullandığım bir gamepad'im olduğu için indirim beklemek istiyorum.
1) İleride indirim gelir mi yoksa fiyatların artma ihtimali var mı?
2) Bahsettiğim gibi dayanıklı, uzun süreli kullanabileceğim gamepad önerir misiniz?
Teşekkürler.

kayn999

80+
1.5k bandında Xbox tuş düzeni olan orjinal bir gamepad almak istiyorum (2-3 yıl götürebilecek kadar dayanıklı olursa iyi olur 5-6 ay'da bir replika gamepad almaktan bıktım)
2) Bahsettiğim gibi dayanıklı, uzun süreli kullanabileceğim gamepad önerir misiniz?
Teşekkürler.
Monster in pusat clutch i var bi bak istersen ona

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Süleyman Selim Avseren
Teşekkürler.
Easysmx X05 güzeldir bu fiyat için, aliexpressten flydigi dune fox da bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

indirim olur mu bilemiyorum

WhoCares

80+ Gold
üzerine biraz koyup xbox alabilirsin suan amazondan taksit varmıydı emin değilim

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Süleyman Selim Avseren
üzerine biraz koyup xbox alabilirsin suan amazondan taksit varmıydı emin değilim
hocam 2,5k ve 1,5K arasında çok bütçe farkı var, aynı zamanda o fiyata easy smx X10 daha mantıklı bence veyahut eos pro

gavanoz

80+
msi
8bitdo
hocam bütçenizi aşıyor fakat indirimlerde alınabilecek gamepadler bende araştırdığım zaman 8 bitdo pro için güzel yorumlar var 2c modelinde ölü bölgenin çok olduğu söyleniyor. he bunlara bu parayı verene kadar dualsense alabilirim dersenizde pc ile pek uyumlu olmadığı söyleniyor şahsen kullanmadım

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Süleyman Selim Avseren
Hall effect stickleri bile olmayan şu gamepad'i o fahiş fiyatlara önermeyi bırakın artık.
üstüne pille çalışıyor ve dongle yanında gelmiyor, deadzone yüksek, kesinlikle hak etmiyor

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Halil Kutlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkese teşekkürler, yazdıklarınıza baktım tek tek.
Microsoft kesinlikle fahiş fiyat.
Monster Pusat ve MSI belki iyidir bilmiyorum ama tasarım olarak hoş durmuyor.
Bunlar dışında 2 tanesinin arasında kaldım
Easysmx x05 vs 8bitdo ultimate 2c
Easysmx x05 connectgame diye bir sitede baya ucuz nedense, sadece bunu anlamadım

Şikayet var.com da araştırdım biraz sorunlu ürünü iade edememe gibi problemlerle karşılaşan birkaç kişi var.

Bu iki gamepad arasından herhangi birini uzun süreli kullanan birisi deneyimlerini paylaşabilirse güzel olur.

Not: Genelde hikayeli oyunlar için kullanıyorum o yüzden %5-7 gibi dead zone sorun olmaz diye düşünüyorum.
Tekrardan teşekkürler herkese.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Süleyman Selim Avseren
Hocam connectgame zaten markanın distribütörü ama garanti konusunda çok da sağlam bir firma diyemeyiz sıkıntıları var. Ultimate 2c için özellikle son zamanlarda sıkıntılı ürün çok duydum ama gene de daha garanti. Bütçeniz varsa amazondan 2c almanız, sorunlu çıkarsa da iade edip diğerini almanız mantıklı olur

Thadox

80+ Bronze
Fantech Eos Pro

Hocam biliyorum bütçenizin üzerinde kalmış ama en azından böyle bir şeyin olduğundan da haberdar etmek istedim. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum son derece memnunum. Satan firmanın müşteri memnuniyeti de çok iyi, RT tuşundan basınca zor duyulan bi gıcırtı geliyordu iletişime geçtim sonra ürünü istediler ve sıfırını verdiler. Youtube incelemelerine vs bakabilirsiniz veya direkt bana da soru sorabilirsiniz ürün hakkında. Ayrıca bir diğer alternatif olarak msi gc30 v2 önerebilirim fiyatı yine yüksek ama gaming cuma da indirime giriyor belki bu akşam girerse değerlendirirsin.

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Halil Kutlar
Hocam connectgame zaten markanın distribütörü ama garanti konusunda çok da sağlam bir firma diyemeyiz sıkıntıları var. Ultimate 2c için özellikle son zamanlarda sıkıntılı ürün çok duydum ama gene de daha garanti. Bütçeniz varsa amazondan 2c almanız, sorunlu çıkarsa da iade edip diğerini almanız mantıklı olur
easysmx x5 fiyat/kalite/görsel olarak en mantıklı seçim gibi duruyor ama işte tek satıcısı connectgame, 8bitdo ise şuan n11 de yeni üye kuponu ile 1650 TL gibi bir fiyata geliyor, konu gereksiz uzuyor ama çok kararsız kalıyorum, teşekkürler yorumun için :)

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Süleyman Selim Avseren
easysmx x5 fiyat/kalite/görsel olarak en mantıklı seçim gibi duruyor ama işte tek satıcısı connectgame, 8bitdo ise şuan n11 de yeni üye kuponu ile 1650 TL gibi bir fiyata geliyor, konu gereksiz uzuyor ama çok kararsız kalıyorum :)
Hocam isterseniz yabancı youtuberlardan ele oturuşuna, deadzone testlerine ve genel incelemelerine bakabilirsiniz. Türkiyede bence o kadar da iyi yapılmıyor inceleme işi hala monster pusat clutch önerilmesinden anlayacağınız üzere😃 o yüzden yabancı youtuberları inceleyebilirsiniz sırf buna ayrılmış kanallar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,150
Üyeler
172,040
Son üye
TahaOzclk3
Top Bottom