Neler Yeni

Gamepad İncelemesi (30$ Vergi Hariç)

Kekstra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
can
G7 prodan mı baahsediyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

İzmirdeki ilan sizin mi hocam
evet

Çok az söyledin. Cyclone 2 vergi dahil 65 e geliyor. O ürün 100 dolardan aşağı gelmez o da iyi ihtimal ile 5000tl yapar.
Doğru söylüyorsun hocam, ancak vader 4 pro türkiye satış fiyatının hali ortada. Adamlar satamadıkları için yılbaşında indirim yaptılar, bundada yaparlar

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Süleyman Selim Avseren

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,713
İsim
Diyarhan
Bu arada 2500 bütçesi olanlar Sahibinden de Cyclone 2 satan biri var.

Kekstra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
can
Bayram sonu almayı planlıyordum hocam tam ekledim favoriye fiyatı yükselttiniz🥲
900 tl teklif eden vardı sabah ölücüler için yükselttim ben dediğim fiyattan bırakırım hocam izmirdeysen elden alabilirsin

Bu arada 2500 bütçesi olanlar Sahibinden de Cyclone 2 satan biri var.
Bu arada bigbigwon ürünleride çok kaliteli ancak marka popüler olmadığındanmıdır nedir pek tutulmadı. Deneme şansınız oldu mu ? Blitz 2 çok iyi gözüküyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,713
İsim
Diyarhan
900 tl teklif eden vardı sabah ölücüler için yükselttim ben dediğim fiyattan bırakırım hocam izmirdeysen elden alabilirsin

Bu arada bigbigwon ürünleride çok kaliteli ancak marka popüler olmadığındanmıdır nedir pek tutulmadı. Deneme şansınız oldu mu ? Blitz 2 çok iyi gözüküyor.
Yok malesef ya. Yd fiyatları fazla TR den alsam daha iyi modeller alırım gibi.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Süleyman Selim Avseren
Hocam param güvende ile almayı düşünüyordum, 1500e param güvendeyle tam uygundu, size uygun olursa bu şekilde alabilirim. Veyahut konuşup pazarlık yapabiliriz

Kekstra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
can
Blitz 2 fiyatına göre diğer muadillere baya fark atıyor; 2000 HZ kablolu ve kablosuz polling rate ve TMR mevcut

ama gel gelelim marka hiç güven vermiyor malesef. Gamesir sanırım flydigiden bile daha iyi destek konusunda. Adamların epey aktif discordları mevcut. Yazılımlarıda bir o kadar başarılı.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Süleyman Selim Avseren
Tmr versiyonu stoklara gelmiş mi? En son birkaç aydır gelmiyordu bakınıyorum uzun süredir ama

ama gel gelelim marka hiç güven vermiyor malesef. Gamesir sanırım flydigiden bile daha iyi destek konusunda. Adamların epey aktif discordları mevcut. Yazılımlarıda bir o kadar başarılı.
Gamesir g7 ile ilgili bir sıkıntımı çok kısa sürede çözmüşlerdi discordlwrında, o yüzden her yerde kişisel marka tercihimdir de derim kaliteli marka gamesir fazlasıyla

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,713
İsim
Diyarhan
Blitz 2 fiyatına göre diğer muadillere baya fark atıyor; 2000 HZ kablolu ve kablosuz polling rate ve TMR mevcut

Çinli üreticilerden en eskisi Gamesir zaten. Sade ve herkese hitap edecek ürünler yapıyorlar. Sorun şu çeşit sayısı satışta çok az.

@Kekstra BBW Blitz 2 ye baktım ürün gayet güzel duruyor ama TMR olanın stoğu yokmuş. Aslında şöyle 2999tl yapsalar denemek için alırdım hoş duruyor sadece büyük gibi geldi.

Son düzenleme:

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Süleyman Selim Avseren
Buraya bir tierlist eklemesi de ben yapmak istiyorum. Aklıma gelen ve trde bulunabilecek kolların çoğunu koymaya çalıştım. Sıralamamı tamamen hepsini alacak param olsa hangisine harcardım diye düşünerek yaptım.

Ekler

• IMG-20250408-WA0001.jpg
    IMG-20250408-WA0001.jpg
    87.6 KB · Hit: 12
Top Bottom