Yardım Gamepad önerir misiniz?

Revntron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
663
Bütçe
100
Arkadaşlar merhabalar 100 tl bütçem var pc için dayanıklı uzun süre götürecek bir gamepad önerebilir misiniz yakın zamanda indirim varsa belki oradanda olabilir yakın zamanda büyük bir indirim olur mu yardımcı olursanız sevinirim.

Uzun süre götürsün diyorsan Dualshock 4 veya Xbox kolu almak olur. Ben çokça snopy, rampage gibi markalar kullandım ve ömrü max 6-7 ay. Hassasiyet ve malzeme kalitesi de hepsinin çok sığ yapıda. Eğer keyif alarak oyun oynamak istiyorsanız PS ya da XBOX kolu tercih etmekte fayda var. İnanın Logitech'in 250TL lik kollarıyla bile Mortal Kombat gibi hassasiyet gerektiren oyunları mümkün değil oynayamazsınız.

Uzun süre götürsün diyorsan Dualshock 4 veya Xbox kolu almak olur. Ben çokça snopy, rampage gibi markalar kullandım ve ömrü max 6-7 ay. Hassasiyet ve malzeme kalitesi de hepsinin çok sığ yapıda. Eğer keyif alarak oyun oynamak istiyorsanız PS ya da XBOX kolu tercih etmekte fayda var. İnanın Logitech'in 250TL lik kollarıyla bile Mortal Kombat gibi hassasiyet gerektiren oyunları mümkün değil oynayamazsınız.
Xbox series 9. Nesil gamepad.

Dualshock 4 pc'ye taktığımda sıkıntı yaratmaz değil mi?

PS3 kolunu emilatör ile kullananlar vardı ancak kusursuz bir kullanım sunmuyor maalesef. Windows ile en uyumlu konsol tahmin edeceğiniz gibi XBOX kolları.. Arkasından rahatlık, hassasiyet ve kalite için Dualshock 4 V2 ler geliyor.

PS3 kolunu emilatör ile kullananlar vardı ancak kusursuz bir kullanım sunmuyor maalesef. Windows ile en uyumlu konsol tahmin edeceğiniz gibi XBOX kolları.. Arkasından rahatlık, hassasiyet ve kalite için Dualshock 4 V2 ler geliyor.
Bunda uyumlu yazıyor;

Bunlar orijinal SONY değil ancak bütçeniz yok ise denenebilir. Bunların kalitesi tamamiyle şanş işi.. 1 ayda joystick titreme yapabilir ya da 1-2 yıl tık demeden çalışabilir. Ben denedim bozuldu ama 2 ayda orası ayrı :D

Arkadaşlar merhabalar 100 TL bütçem var pc için dayanıklı uzun süre götürecek bir gamepad önerebilir misiniz yakın zamanda indirim varsa belki oradanda olabilir yakın zamanda büyük bir indirim olur mu yardımcı olursanız sevinirim.
100/110 TL arası seçim yaptım. https://www.hepsiburada.com/hobi-oyun-konsollari-c-60003054?filtreler=fiyat:100-110 sıralama bu şekilde. Tek tek eklemek yerine filtre özelliği ile seçim sana kalmış.

Geri