Gamepad önerisi alabilir miyim?

clkusu1

80+
Reaksiyon skoru
13
Dostlar selam, Kendime bir gamepad almak istiyorum. Crimson desert falan oynayacağım. Bütçe sıkıntım yok 6-7k verebilirim. Hangisini önerirsiniz?

Dostlar selam, Kendime bir gamepad almak istiyorum. Crimson desert falan oynayacağım. Bütçe sıkıntım yok 6-7k verebilirim. Hangisini önerirsiniz?
Flydigi apex 5 sarı sitede bulursan veya Vader 5 pro. Wraith dışında bi yerde yok vader 5 pro da zaten.

Gamesir g7 pro 5600 tl civari saglam ust seviyede bir gamepaddir.

Ben teşekkür ederim Apex 5 üstünü tanımam ona eminim ama bulur musun bilemiyorum. En kötü bi altı vader 5 pro iyi ürün.
Vader 5 pro ve g7 pro arasinda kalmistim bende hangisi neden daha iyi

Vader 5 pro ve g7 pro arasinda kalmistim bende hangisi neden daha iyi
Xbox kullanıyorsanız g7 pro'nun xbox uyumu işinize yaracaktır artı olarak kutu içeriğinde şarj standı var ve daha fp ama flydigi yazılımı (çok detaylı yazılımı), analog sertlik ayarı, çok düşük gecikme gibi artıları var burada tercihler devreye giriyor ikisininde birbirinin önünde özellikleri var. Vader 5 pro fps için daha ideal ekstra tuşlarınında daha fazla olması durumu var, daha düşük gecikme sunuyor. Bu arada yeni gördüm vader 5 pro'da tükenmiş. Sarı siteden anca bulursanız bulursunuz şu an apex 5 veya vader 5 pro'yu, ben stokta var hala sanıyordum.

Geri