Neler Yeni

Gamepad Önerisi usb-wireless

Kadir_1987

80+ Silver
bunu alırsam ps 5 teki bütün özellikleri verir mi pc de gamepad
Mesaj otomatik birleştirildi:

blutooth olmadan kullanamaz mıyım ayrıca hocam anlayamadım ?
Bakın kol bluetooth özellikli.
Kablo ile kullanacaksanız eviniz de olan herhangi bir usb-c kablosu işinizi görür. ( Hem şarj ederken hem de oyun oynarken )
Ama yok ben uzanarak uzaktan oyun oynamak istiyorum derseniz de link'ini attığım bluetooth usb'lerinden herhangi birini almanızı öneririm.
Bluetooth 4.0'da olur 5.0'da olur.
İleriye dönük ve daha uzun menzil ve stabilite konusun da 5.0 destekli yani en güncel sürümünü almanızı öneririm. ( Usb Bluetooth'dan bahsediyorum. )
Bir kere alıyorsunuz ve iyisi olsun.
tabii ki tercih sizin.

Bu arada neden Tp-link markası derseniz de ; piyasadaki en iyiler arasın da o yüzden.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
2. El 9. Nesil xbox gamepadlarına bakabilirsin, ben 500 liraya garantili aldım, gayet memnunum açıkçası.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Bakın kol bluetooth özellikli.
Kablo ile kullanacaksanız eviniz de olan herhangi bir usb-c kablosu işinizi görür. ( Hem şarj ederken hem de oyun oynarken )
Ama yok ben uzanarak uzaktan oyun oynamak istiyorum derseniz de link'ini attığım bluetooth usb'lerinden herhangi birini almanızı öneririm.
Bluetooth 4.0'da olur 5.0'da olur.
İleriye dönük ve daha uzun menzil ve stabilite konusun da 5.0 destekli yani en güncel sürümünü almanızı öneririm. ( Usb Bluetooth'dan bahsediyorum. )
Bir kere alıyorsunuz ve iyisi olsun.
tabii ki tercih sizin.

Bu arada neden Tp-link markası derseniz de ; piyasadaki en iyiler arasın da o yüzden.
Anladım hocam eyvallah şimdilik idare etsin de sıkıntı yok usb-c kablosuyla oynadıgımda tam verim alınmıyor mu bazı oyunlarda algılamıyormuş gibi şeyler duydum. usb-c ile oynadıgınızda titreşim çalışıyor mu ? Bazı oyunları görmemezlik yaptı mı ?

Elijah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Çiğdem
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Parçaları,Oyunlar VB.
Instagram
4everrrap
Steam
Elijah

TheFaLcoN

80+ Bronze

Kadir_1987

80+ Silver
Anladım hocam eyvallah şimdilik idare etsin de sıkıntı yok usb-c kablosuyla oynadıgımda tam verim alınmıyor mu bazı oyunlarda algılamıyormuş gibi şeyler duydum. usb-c ile oynadıgınızda titreşim çalışıyor mu ? Bazı oyunları görmemezlik yaptı mı ?
Kablolu ve bahsettiğim usb cihazı ile yaklaşık 3-4 aydır hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadım.
Titreşimi pc de aktif olarak çalışıyor sorun yok yani.
Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Kablolu ve bahsettiğim usb cihazı ile yaklaşık 3-4 aydır hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadım.
Titreşimi pc de aktif olarak çalışıyor sorun yok yani.
Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Teşekkürler hocam. Bazıları Steam harici oyunlarda çalışmıyor şeklinde yazmışta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,441
Üyeler
163,657
Son üye
Mustafafafa1907
Top Bottom