- Reaksiyon skoru
- 2,276
O ne demek ?Aim Assist açın hocam, bana hep öyle deniliyor.![]()
Nişan almayı kolaylaştırıyor.O ne demek ?
Aim lock değil mi ?Nişan almayı kolaylaştırıyor.
PS'ye özel değil zaten, oyun ayarlarında var diye biliyorum. Adı Aim Assist bu arada.Aim lock değil mi ?ayrıca ps5 te böle bişi vardı bi uygulama ps kurulurken geliyodu ps4 te böyle bir şey yokmu ?
Sadece fps oyunlarında mı var ? Yoksa tlou,gow gibi oyunlardada var mıPS'ye özel değil zaten, oyun ayarlarında var diye biliyorum. Adı Aim Assist bu arada.
Aim-assist dediğin gibi işte aim'i kitliyor, oynanışı rahatlaştırıyor. PS'ye özel bir şey değil, oyuna özel bir şey. Her oyunda olmayabilir ama çoğu oyunda bulunuyor. Oyun ayarlarından bulabilirsin.Aim lock değil mi ?ayrıca ps5 te böle bişi vardı bi uygulama ps kurulurken geliyodu ps4 te böyle bir şey yokmu ?
Ben hikaye oyunları için gamepad alacağım, bana hikaye oyunlarında da var dendi.Sadece fps oyunlarında mı var ? Yoksa tlou,gow gibi oyunlardada var mı
Var, her oyunda yok dedim ama çok büyük çoğunluğunda var.Sadece fps oyunlarında mı var ? Yoksa tlou,gow gibi oyunlardada var mı
Oyunları oynadıkça alışıyorsun. Hemen alışman zor olur zaten. Başlangıç olarak oyunlarda aim asisti aktif et. Eğim alırken adamları daha rahat vurursun. Gamepad e İyice alıştıktan sonra aim asisti kapatirsinBugün ps4 pro aldım @isikt11 abi fan sesi yok denecek kadar az. İyiki tavsiye etmişsin sağol
Ama pes dışında kolla oynamak çok zor. Düz adamı bile vuramıyorum. Ücretsiz böyle alıştırma gibi bi oyun var mı alışacağım ?