Gamepade nasıl alışırım

KirliKill

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,276
Bugün ps4 pro aldım @isikt11 abi fan sesi yok denecek kadar az. İyiki tavsiye etmişsin sağol

Ama pes dışında kolla oynamak çok zor. Düz adamı bile vuramıyorum. Ücretsiz böyle alıştırma gibi bi oyun var mı alışacağım ?

Ücretsiz olarak Fortnite, Warface gibi oyunlarda aim geliştirebilirsin. Oyunlarda da aim-assist kullan.

Aim lock değil mi ? :D ayrıca ps5 te böle bişi vardı bi uygulama ps kurulurken geliyodu ps4 te böyle bir şey yokmu ?
Aim-assist dediğin gibi işte aim'i kitliyor, oynanışı rahatlaştırıyor. PS'ye özel bir şey değil, oyuna özel bir şey. Her oyunda olmayabilir ama çoğu oyunda bulunuyor. Oyun ayarlarından bulabilirsin.

Bugün ps4 pro aldım @isikt11 abi fan sesi yok denecek kadar az. İyiki tavsiye etmişsin sağol

Ama pes dışında kolla oynamak çok zor. Düz adamı bile vuramıyorum. Ücretsiz böyle alıştırma gibi bi oyun var mı alışacağım ?
Oyunları oynadıkça alışıyorsun. Hemen alışman zor olur zaten. Başlangıç olarak oyunlarda aim asisti aktif et. Eğim alırken adamları daha rahat vurursun. Gamepad e İyice alıştıktan sonra aim asisti kapatirsin

Geri