Öneri Gamepad'lere alışamadım

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,329
Elimde gamesir super nova var 1-2 haftadır kullanıyorum ama bi türlü alışamadım yani oyunu oynarken yorulmayın zevk alayım diye aldım ama yok alısamadım iade etsem,'mi kolu temizce kullandım eldüven ile

aim için diyorsan baya zaman istiyor 1-2yıl falan yapacak bişi yok satmana gerek yok hikaye oyun gelince oynanırsın alışırsın

aim için diyorsan baya zaman istiyor 1-2yıl falan yapacak bişi yok satmana gerek yok hikaye oyun gelince oynanırsın alışırsın
Evet hocam aimi bi türlü tutturamıyorum bide oyunlardaki fonksyonları gamepadda bulmak kullanmak zor oluyo

ben de forza oynayamıyorum. millet bu oyun için gamepad alıyor ben bi türlü alışamadım. gerçek anlamıyla kol bozuk sanırım.

gamapedla savaş oyunu yada hikaye oyunu oynayanlar uzaylı galiba. sadece pes yada yarış oyunu oynarım. bende alışamadım hiç.

Elimde gamesir super nova var 1-2 haftadır kullanıyorum ama bi türlü alışamadım yani oyunu oynarken yorulmayın zevk alayım diye aldım ama yok alısamadım iade etsem,'mi kolu temizce kullandım eldüven ile
Yıllardır tür farketmeksizin gamepadle oynarım. Xbox 8. ve 9. nesil kullandım. PS5'imin olduğu zamanlar dualsense'İ denedim şu anda GameSir Supernova kullanıyorum. Makro tuşlarıyla fonksiyonlarıyla aşırı iyi bir gamepad ve oyun oynarken deneyimimi çok arttırıyor. 5-6 senedir Baldur's gate 3, Warframe gibi oyunlar hariç her oyunu gamepadle oynadım, aşırı keyifli oluyor. Biraz zamana bırakman lazım, gamepade elin oturunca bu sefer Klavyeye dönemiyorsun.

Yıllardır tür farketmeksizin gamepadle oynarım. Xbox 8. ve 9. nesil kullandım. PS5'imin olduğu zamanlar dualsense'İ denedim şu anda GameSir Supernova kullanıyorum. Makro tuşlarıyla fonksiyonlarıyla aşırı iyi bir gamepad ve oyun oynarken deneyimimi çok arttırıyor. 5-6 senedir Baldur's gate 3, Warframe gibi oyunlar hariç her oyunu gamepadle oynadım, aşırı keyifli oluyor. Biraz zamana bırakman lazım, gamepade elin oturunca bu sefer Klavyeye dönemiyorsun.
Valla benim el oturmayacak gibi çünkü fonksyonları bir arada kullanmasını geçtim aim oturtmak zor klavye mousesen daha çok yoruyor

Evet hocam aimi bi türlü tutturamıyorum bide oyunlardaki fonksyonları gamepadda bulmak kullanmak zor oluyo

Genelde FPS tarzı oyunlarda gamepad için aim assist bulunur; onu açarsanız daha rahat oynarsınız. Ama benim önerim, bu tür oyunları klavye ve mouse ile oynamak. Ben gamepadi daha çok platform, yarış veya yakın dövüş odaklı oyunlarda (GoW, Spiderman, Batman, MK vb.) tercih ediyorum. Size de bu tarz oyunlarda kullanmanızı öneririm. Dengeli oynamak güzeldir; ben gamepad ile bir oyun oynuyorsam diğer oyunu klavye ile oynamayı tercih ediyorum. Örneğin Batman’i bitirdim, şimdi Stalker oynayacağım gibi.

Geri