LostChanceee
80+
- Reaksiyon skoru
- 106
Gamepass bitince Minecraft demoya geçer mi hep mi gider?
hep gitmez.Gamepass bitince Minecraft demoya geçer mi hep mi gider?
Deneme sürümüne mi geçer?hep gitmez.
sanırımDeneme sürümüne mi geçer?
yok gitmez , ya satın almaya yönlendirir yada gamepass e yönlendirirGamepass bitince Minecraft demoya geçer mi hep mi gider?
Kuzenime sordum evet dedi ancak biraz daha araştırmak istiyorum DeepSeek AI'da aynı şekilde evet dedi ama pek güvenemiyorum açıkçası çünkü instagramda minecraft reelsları üretiyorum.sanırım
Nasıl yani demo mu olur.yok gitmez , ya satın almaya yönlendirir yada gamepass e yönlendirir
demo olmaz direk giremezsin oyunaKuzenime sordum evet dedi ancak biraz daha araştırmak istiyorum DeepSeek AI'da aynı şekilde evet dedi ama pek güvenemiyorum açıkçası çünkü instagramda minecraft reelsları üretiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yani demo mu olur.
ya tlauncher falan kullanırsınız veya içerik üretip para kazanıyorsanız 1 Minecraft satın alırsınız.Kuzenime sordum evet dedi ancak biraz daha araştırmak istiyorum DeepSeek AI'da aynı şekilde evet dedi ama pek güvenemiyorum açıkçası çünkü instagramda minecraft reelsları üretiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yani demo mu olur.
Reis TLauncher vb. crack launcherlara karşıyım tamamıyla.ya tlauncher falan kullanırsınız veya içerik üretip para kazanıyorsanız 1 Minecraft satın alırsınız.
Kendiniz denediniz mi yoksa başka bir yerden mi duyma?demo olmaz direk giremezsin oyuna