Neler Yeni

Yardım GAMEPASS Üyeliği Halkında Yardım

Makca42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Mehmet Akca
Merhaba arkadaşlar. PC için gamepass almak istiyorum ama Standart ve Ultimate olarak 2 seçenek var. Ultimate paketinde konsolda oynama gibi fark var ama iki pakette de tüm oyunlar varmı. Stalker 2 için standart paket almak yeterlimi ? Bilen yada kullanan varda yardımcı olursa sevinirim.

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Eren Er
Evet hocam 2 pakette tüm oyunlar var. hangisini alırsan al bütün oyun havuzunu kiralamış oluyorsun.

Makca42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Mehmet Akca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam 2 pakette tüm oyunlar var. hangisini alırsan al bütün oyun havuzunu kiralamış oluyorsun.
Siz kullanıyor musunuz. Stalker için oynamak biraz mantıklı geldi. Oyunu bitirdikten sonra zaten kütüphanemde kalmasının pek bir önemi yok benim için.

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Eren Er
Siz kullanıyor musunuz. Stalker için oynamak biraz mantıklı geldi. Oyunu bitirdikten sonra zaten kütüphanemde kalmasının pek bir önemi yok benim için.
Yani hocam gamepass her zaman win/win asla kaybettirmez alın istediğiniz oyunları oynayın. ama devamlı oynayacağınız bir oyun var ise satın almak daha mantıklı

Makca42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Mehmet Akca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani hocam gamepass her zaman win/win asla kaybettirmez alın istediğiniz oyunları oynayın. ama devamlı oynayacağınız bir oyun var ise satın almak daha mantıklı
Sürekli oynadığım oyunlar zaten genelde bf5 tarzı Online oyunlar onları satın alıyorum genelde. Amaç single tarzı oyunlar Stalker 2 gibi. Almaya kalksam 2000 tl civarına geliyor oyun o yüzden gamepass mantıklı geldi biraz.

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Eren Er
Sürekli oynadığım oyunlar zaten genelde bf5 tarzı Online oyunlar onları satın alıyorum genelde. Amaç single tarzı oyunlar Stalker 2 gibi. Almaya kalksam 2000 tl civarına geliyor oyun o yüzden gamepass mantıklı geldi biraz.
O zaman düşünme hocam al direkt

Top Bottom