❌İndirim Bitti! GamePower 3x12cm argb fan, kontrolcü ve kumanda - 550 TL

ConquerorXIV

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,607
iyi fiyat alınır

Çok eski bir fan ya yıllanmış
Belki yıllar ona yaramış performansı artmıştır :D aga fan bu ne olacak sanki ama kumanda olayı gerçekten mazide kaldı şu kontrolcüye bir anakart bağlantısı koy daha mı masraflıda sanki kumandalı yapıyorlar hadi anakart da rgb bağlantısı yok yap dediğim gibi ekstradan kumanda da koy . ikisi bir arada model hiç görmedim .

Belki yıllar ona yaramış performansı artmıştır :D aga fan bu ne olacak sanki ama kumanda olayı gerçekten mazide kaldı şu kontrolcüye bir anakart bağlantısı koy daha mı masraflıda sanki kumandalı yapıyorlar hadi anakart da rgb bağlantısı yok yap dediğim gibi ekstradan kumanda da koy . ikisi bir arada model hiç görmedim .
kumanda anakartdan kontrol etmekten daha zevkli oluyor

Kumanda çok havalı oluyor anakarta göre ama bunun prosu çıktı diye hatırlıyorum fan seti olarak günceli vardı herhalde

Yok 6pin güc baglantısı argb 3 pin
ama 4 pin Olanda var hangisi çikar bilmiyorum satıcıya sormak lazım
Alirsam 6pin nereye takmam gerekir, kontrolcü ye mi cfm de 50 var mıdır bu fanlar incehesap ggde görüyordum stok bitiriyordu

Geri