E elienzy_ 80+ Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 32 Reaksiyon skoru 6 6 Eylül 2025 #1 Ürünün içinden kablo çıkmıyor galiba bilgisayarımda Type-C girişi yok dönüştürücü kullanıyorum ama telefon kablom ve donusturucuyla calısırma kablolu calısırsa ne kadar kalıtelı calısır bılgısı olan var mı?
Ürünün içinden kablo çıkmıyor galiba bilgisayarımda Type-C girişi yok dönüştürücü kullanıyorum ama telefon kablom ve donusturucuyla calısırma kablolu calısırsa ne kadar kalıtelı calısır bılgısı olan var mı?
muslumabiniz 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 299 Reaksiyon skoru 71 6 Eylül 2025 #2 Bende Kablolu Cloud 3 var type-c olduğu için dönüştürücü kullanıyorum kablosuz da sorun yaratmaz galiba
Bende Kablolu Cloud 3 var type-c olduğu için dönüştürücü kullanıyorum kablosuz da sorun yaratmaz galiba
E elienzy_ 80+ Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 32 Reaksiyon skoru 6 6 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 muslumabiniz yazmış: Bence Kablolu Cloud 3 var type-c olduğu için dönüştürücü kullanıyorum kablosuz da sorun yaratmaz galiba Devamı için tıklayın... cloud 3 ve bu aynı degıl ya ondan tek soru ısaretım ıcınden kablosu cıkmamasından dolayı bu olay
muslumabiniz yazmış: Bence Kablolu Cloud 3 var type-c olduğu için dönüştürücü kullanıyorum kablosuz da sorun yaratmaz galiba Devamı için tıklayın... cloud 3 ve bu aynı degıl ya ondan tek soru ısaretım ıcınden kablosu cıkmamasından dolayı bu olay