Rtx 5070 Ti Vanguard PCIE Dönüştürücü problemi

Ben bir şey duymadım duyan varsa yazsın :D
18. saniyede kulaklığınla dinle hocam duyarsın. Kalitesi düştüğü için ses az geliyor videodan. Bir duyup geri dönüş sağlarsan sevinirim.
:ROFLMAO: 😅 hocam ekran kartından su sesi geliyo demişsin, içinde buharlı soğutma ve likit metal var. Ben ekran kartından sızıyor, kasaya damlıyor falan demedim ki. Yani bi de önceden dinledim bu ses yoktu, ekran kartını taktıktan sonra olmaya başladı dedin 😅
Hocam bilgim olmadığı için böyle bir latife yaptım. Ama sesi dinlediğinizde ve bunun buhar odası kaynaklı olduğunu söylüyorsanız kafaya takmam gereken bir şey olduğunu düşünmüyor o zaman. İlk defa vapor chamber olan ekran kartı alınca demekki böyle sesler duymak normalmiş.
Yok, oyle olsa takardi, 3'lu 8pine takip donusturmezdi.
Ayrıyetten sorunumun çözümünü buldum arkadaşlar. Aşağıya atacağım link tam benim sorunumu özetliyor. Böyle kablo yapısına sahip PSU varsa bana link atar mısınız. Ben 1 tane buldum. Asus tuf 850w +80 gold bu kablo yapısı ile geliyor.

Ekran kartından gelmiyordur belki de. Kasa olarak ne kullanıyorsun?
:ROFLMAO: 😅 hocam ekran kartından su sesi geliyo demişsin, içinde buharlı soğutma ve likit metal var. Ben ekran kartından sızıyor, kasaya damlıyor falan demedim ki. Yani bi de önceden dinledim bu ses yoktu, ekran kartını taktıktan sonra olmaya başladı dedin 😅
Hocam firmaya mail attım böyle bir cevap geldi ? Teknik eleman atmış. Ne diyorsunuz ?

Ekler

• IMG_1140.webp
    IMG_1140.webp
    83.2 KB · Hit: 8
Sal artık sesi :D Yükle bir iki bir şey kafan dağılsın.
Benim gibi insanlar cidden mutlu olamaz hahahah , yani bir şey arıyoruz resmen. Bulduğumuzdada acaba uzun vadede bir şey yapar mı diye kafaya takıyoruz. Halbuki bilmiyoruz 36 ay garantisi var. Değişik bir psikoloji yenemiyorsun gerçekten. O ses neden var , tamam sıkıntı değil ama uzun vadede sıkıntı eder mi ? o ses acaba elektrik akımı yüzünden mi , acaba PCB oturmadı mı yerine cart cut falan filan saçma sapan binlerce soru

Geri