Rtx 5070 Ti Vanguard PCIE Dönüştürücü problemi

Fan dönmezken ses çıkarıyor. Mesela kart yükte değil boşta. Fanlar dönmüyor 40 derece. Chrome ya da masaüstünde. Böyle saat tıklaması gibi , tik tik tik tik tik aynı aralıklarla ses geliyor. Sonra kartı yüke sokunca sadece Hafif CW sesi geliyor. Hocam çok uyguna geldi , Birdaha bu fiyata denk gelmez vanguard mümkün değil.
Ekran kartından gelmiyordur belki de. Kasa olarak ne kullanıyorsun?

Fan dönmezken ses çıkarıyor. Mesela kart yükte değil boşta. Fanlar dönmüyor 40 derece. Chrome ya da masaüstünde. Böyle saat tıklaması gibi , tik tik tik tik tik aynı aralıklarla ses geliyor. Sonra kartı yüke sokunca sadece Hafif CW sesi geliyor. Hocam çok uyguna geldi , Birdaha bu fiyata denk gelmez vanguard mümkün değil.
Hocam içinde vapor chamber yokmu Vanguard'ın, su damlama sesi ordan geliyodur

Ekran kartından gelmiyordur belki de. Kasa olarak ne kullanıyorsun?
Biraz takıntılı birisiyim. Kartı takmadan önce aynı testleri yaparak dinledim. RTX 4070 kart vardı. Onda bir problem yoktu. Bunu takınca Sesler gelmeye başladı. Tekrar diyorum Kasa ayağımın altında duymak çok zor. Fakat değişik ses duymak can sıktı. Ayrıca CW si olan kişiler PSU modellerini yüksektince gittiğini görüyorlardı. Reddit ve burada 100 lerce kişi var. Herhalde bu işin sonu PSU değişikliğine gidecek gibi duruyor.
Hocam içinde vapor chamber yokmu Vanguard'ın, su damlama sesi ordan geliyodur
Hocam lütfen dalga geçmeyin :D

@atakaya01
En iyisi kasa ile psu yu değiştir onları satarsın. İyi bir kasa ile PSU al kafanda rahat etsin bu kadar takıntı iyi değil :D

@atakaya01
En iyisi kasa ile psu yu değiştir onları satarsın. İyi bir kasa ile PSU al kafanda rahat etsin bu kadar takıntı iyi değil :D
Zaten hep böyle şeyler benim başıma geliyor. Gerçekten alacaksın takacaksın kullanacaksın. Oturup neden dinlersin ki sesleri deli misin nesin :D Şaka bir yana CW sesi değil de diğer sesin gelme nedenini çok merak ettim. Videosunu çektim. Nereden size yollayabilirim hocam.

Zaten hep böyle şeyler benim başıma geliyor. Gerçekten alacaksın takacaksın kullanacaksın. Oturup neden dinlersin ki sesleri deli misin nesin :D Şaka bir yana CW sesi değil de diğer sesin gelme nedenini çok merak ettim. Videosunu çektim. Nereden size yollayabilirim hocam.
Buraya atabilirsin bakar herkes.

Hocam lütfen dalga geçmeyin :D
:ROFLMAO: 😅 hocam ekran kartından su sesi geliyo demişsin, içinde buharlı soğutma ve likit metal var. Ben ekran kartından sızıyor, kasaya damlıyor falan demedim ki. Yani bi de önceden dinledim bu ses yoktu, ekran kartını taktıktan sonra olmaya başladı dedin 😅

3 cm ince çıta kestir yada şeffa pleksiden sen kes camı biraz daha dışarı al en az masrafla böyle yapabilirsin

Dirsek (90 Derece kablolar) var onlara bakabilirsin ama yine dayanir ve biraz bastirmali kapatman gerekebilir senin kasa degistirmen lazim kart zaten sifira sifir neredeyse cama dogru. Y kablo alicaksin bu sekilde yada mor bir gorsel var sag tarafta o sekilde bir aparat.
Benim psuda 600 w kablosu vardı onu taktım direk karta belki öyle bir kablosu vardır psuda,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,644
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri