Kart devasa büyük arkadaşlar. 400 cm ekran kartı desteği olan kasam bile yanında ne kadar küçükmüş gibi duruyor. Bu ciddi bir problem. Bu kartın içerisinden çıkan 3x8 pin to 12 PCIE dönüştürücüsünün sarmaları çok sıkı. Bu kablo kasanın dış kısmında kaldığı için tamperli camı kapatamıyorum. Kasa da açık kalıyor. Kasanın açık kalması herhangi bir dezavantaj değil fakat tozlanma olayları için kapanması taraftarıyım. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi iz düşümüne bakınca çok dışarıda duruyor kablo. Araştırdığımda kullandığım psu 750w +80 gold xpg kyber , fakat eski bir versiyon olduğu için 12x pin girişi yok. 4 adet 8 li pin girişi mevcut. Bu döüştürücü kablo dışında bana önereceğiniz birşeyler var mı ? PSU değiştirsem sırf kablo kalın geliyor diye o kadar masraf yapacam. Yani 750+80 gold gayet yeterken şu iş için 6-7k vermeye değmez şahsen. Onun harici kasa değiştirmeyi düşünsek yine 5-6 k yı gözden çıkaracağız. Burada en mantıklı ihtimallerden bir tanesi Kablosu böyle dışarda olmayan kolay bükülebilen bir dönüştürücü kablo. Fakat ben ekran kartlarında dönüştürücü kullanılmaması taraftarıyım. Dönüştürücüler hakkında bilgim zayıf. Yardım edersiniz çok sevinirim. Sizlere referans olması açısından kasanın fotoğraflarını atıyorum.