Gamepower bane minecraft olta makrosu?

Jaja50

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,417
Arkadaşlar driver'dan hiç anlamıyorum. 3-1 dediğimiz olta makrosunu nasıl yapacağız biri anlatabilir mi?
1613041577838.png

serverim de ben engelliyordum olta makrosunu çoğu gelişmiş sunucuda da engelliydi galiba bence fazla uğraşma sunucular da oynuyorsan
Engelli olmadığını bildiğim için açmak istiyorum zaten. Son oyuncu, craft risede engellenmiyor.

Engelli olmadığını bildiğim için açmak istiyorum zaten. Son oyuncu, craft risede engellenmiyor.
anladım bunları yapmak için galiba programlar vardı istersen onları dene belki daha iyi olabilir

ben sadece haksızlık yapıyorsunuz diye dedim
Demene gerek yok, ne yaptığımı gayet iyi biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım bunları yapmak için galiba programlar vardı istersen onları dene belki daha iyi olabilir
Fast pot falan biliyorumda kalitesiz onlar, driveri deneyeyim istedim. Olmadı o programları makro tuşuma atayıp yapacağım.

gamepower bane ben de kullandım acayip bir makro sistemi var ben çözemedim ve yapamadım

gamepower bane ben de kullandım acayip bir makro sistemi var ben çözemedim ve yapamadım
Nası yapacağımı biliyorum ama 3'e bastıktan sonra sağ tıkı algılamıyor driver. Sanırım olta makrosu bu driver için uygun değil, teşekkür ederim YARDIM ETMEYE ÇALIŞAN arkadaşlar için.

Geri