Ben sana bunu sormadım sanane? Soruma cevap vermeyeceksen konumdan gitmeni isterim. Böyle cevapların geleceğini biliyordummakro minecraftta haksızlık olmaz mı
serverim de ben engelliyordum olta makrosunu çoğu gelişmiş sunucuda da engelliydi galiba bence fazla uğraşma sunucular da oynuyorsanArkadaşlar driver'dan hiç anlamıyorum. 3-1 dediğimiz olta makrosunu nasıl yapacağız biri anlatabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
Engelli olmadığını bildiğim için açmak istiyorum zaten. Son oyuncu, craft risede engellenmiyor.serverim de ben engelliyordum olta makrosunu çoğu gelişmiş sunucuda da engelliydi galiba bence fazla uğraşma sunucular da oynuyorsan
ben sadece haksızlık yapıyorsunuz diye dedimBen sana bunu sormadım sanane? Soruma cevap vermeyeceksen konumdan gitmeni isterim. Böyle cevapların geleceğini biliyordum.
anladım bunları yapmak için galiba programlar vardı istersen onları dene belki daha iyi olabilirEngelli olmadığını bildiğim için açmak istiyorum zaten. Son oyuncu, craft risede engellenmiyor.
Demene gerek yok, ne yaptığımı gayet iyi biliyorum.ben sadece haksızlık yapıyorsunuz diye dedim
Fast pot falan biliyorumda kalitesiz onlar, driveri deneyeyim istedim. Olmadı o programları makro tuşuma atayıp yapacağım.anladım bunları yapmak için galiba programlar vardı istersen onları dene belki daha iyi olabilir
Nası yapacağımı biliyorum ama 3'e bastıktan sonra sağ tıkı algılamıyor driver. Sanırım olta makrosu bu driver için uygun değil, teşekkür ederim YARDIM ETMEYE ÇALIŞAN arkadaşlar için.gamepower bane ben de kullandım acayip bir makro sistemi var ben çözemedim ve yapamadım