İnceleme GamePower Calypso Uzun Kullanım

Reaksiyon skoru
39
Merhaba arkadaşlar yine ben, 5 ay önce GamePower Calypso RGB almıştım Blue Switch ve tüm deneyimlerimi size 1 hafta, 1 ay ve 5 ay olarak aktarıyorum Öncelikle:

SU TESTİ-Klavyeyi 2 ay önce lavaboda yıkadım SU GEÇİRMEZLİK konusunda gerçekten anlatıldığı gibi yıkadıktan sonra biraz endişelendim çünkü ışıklarda sönüklük ve renklerde değişiklik oldu Yeşil seçince açık mavi oluyordu o yüzden garantiye vermeyi düşündüm ama acele etmek istemedim dışarı koydum ve 1 gün boyunca kuruttum ozaman düzeldi tamamen benim hatamdan kaynaklı ama Bence benim gibi bir hata yapıpta tozlandı diye lavaboda yıkamayın.

İlk Günden Ne Kadar Farklı?: Klavyem hala daha ilk günki performansını sürdürüyor Tuşlarında bir sorun yok hepsi düzgün çalışıyor ve tıklıyor.
BİLEK DESTEĞİ-Biraz kısa olduğu için hala alışamadım fps oyunlarında oyunları mouse ve klavyeden oynarken bilekten oynayan birisiyim ve bileklerimin yarısı içerde yarısı dışarda kalınca canım acıyor.

Tuşlar Hakkında- Küçük ENTER tuşunada daha yeni alıştım geçen incelememde alışamadığım için habire yanlışlıkla virgül ve i tuşuna tıklıyordum. Optik olması bir çok oyunda beni öne geçiriyor Rakiplere daha hızlı tepki veriyorum ama çok bi fark gözle görülemez tabii ki.

Switchler- BLUE SWİTCH almam geceleri çok sorun yarattı gerçekten çok ses çıkarıyor ve evde küçük kardeşim olduğu için o yatarken ta odasına kadar ses gidiyor ailem söyleyince inanmamıştım ama onlar bastı ve ben uzağa geçtim harbidende ses oraya kadar gidiyor.
Yay Sesi Varmı?-Yay sesi birtek W A S D tuşlarında YAY SESİ oluştu ama oda az anlaşılır bir şekilde oyun oynarken müzik dinlerken dizi izlerken hiç bir zaman kulağıma gelmiyor.

Işıklar Yeterlimi?-Bu konu kişiden kişiye değişir ama benim düşüncem ışıklar benim için çok sade güzel dizilmiş parlaklığı yeterli bir seviyede gözümü yormuyor tabii ki GamePower SABER RGB nin yanından ışık olarak geçemez.

Klavyenin Ağırlığı- Klavye Ağır da Değil hafifte değil masaya koyduğum zaman kaba kuvvet harici hiç bir güç masadan oynatamıyor bu kavyeyi o yönden bayağı hoşuma gitti çünkü ben fps oyunlarında rahatıma çok düşkün olurum ve eski klavyemde klavyeye dokununca hemen uçuyordu ama bu klavyede öyle bir şey yok gayet rahatım.

Fiyatına Göre Nasıl?:Fiyatına göre rakibi yok demek isterdim fakat ben aldığımda 320tl idi şuan uçmuş gitmiş şuanda rakibi tabii ki var ama bana soracak olursanız kesinlikle fiyatına göre tavsiye ederim optik özelliği olsun tasarımı olsun her şeyiyle güzel bir klavye dediğim gibi sorunu wasd tuşlarında yay sesi olması ve bilek desteğinin kısa ve can acıtıcı olması.

Son Olarak---Eklemek istediğim şey şu yakın zamanda bir arkadaşım saber rgb aldığında yanında sticker ve switch sökme aparatı verilmişti fakat bana switchleri çıkarmak için aparat olsun sticker bile gelmedi... Bende switchleri elimle söküyorum gerçekten çok kolay sökülüyor tuşlar ,eğer kaba değilde benim gibi sade ve şık bir tasarım seviyorsanız bu fiyata alacağınız en iyi klavye olur. İyi Forumlar :)

Ekler

• forum.png
    forum.png
    1.9 MB · Hit: 156
  • forum2,.png
    forum2,.png
    994.2 KB · Hit: 155
  • forum3.png
    forum3.png
    1.2 MB · Hit: 174
Son düzenleme:
Ogre mi oluyor sitelerde Calypso diye model çıkmıyor.

Ehhh yani ilk inceleme için idare eder.

Bende Gamepower Ogre Raimbow Red Switch vardı birkaç ay içerisinde çoğu oyunda kullanılan tuşlar 5 tıklayışta 2 tıklamaya başladı

Kankaa benim ilk incelemem gibi mi olmuş ya :D 🙃🙃 https://forum.donanimarsivi.com/konu/r5-3600-snowman-m200-sogutucu-ve-mx-4-2019.235298/🤣🤣
Yok ben senin rehberini okumuştum güzel rehber.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,600
Üyeler
184,188
Son üye
freedomxx
Geri