❌İndirim Bitti! Gamepower Force RGB Gamepad 900 TL

Aslında tam tersi: Xbox tasarımına asimetrik, PlayStation tasarımına ise simetrik dizayn diyoruz. Simetrik gamepad’ler PC için pek üretilmiyor çünkü PC tarafındaki oyunlar Xbox gamepad’e göre tasarlanıyor, bu yüzden asimetrik dizayn tercih ediliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kötü alınmaz
biliyorum simetriği ps gibi ama iş kullanıma gelince simetrik tutuş xboxtaki gibi oluyor, o yüzden dedim

Aslında tam tersi: Xbox tasarımına asimetrik, PlayStation tasarımına ise simetrik dizayn diyoruz. Simetrik gamepad’ler PC için pek üretilmiyor çünkü PC tarafındaki oyunlar Xbox gamepad’e göre tasarlanıyor, bu yüzden asimetrik dizayn tercih ediliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kötü alınmaz
Valla ben memnunum black myth wukong ve god of war ragnarök bitirdim bu kolla. Fiyatına göre süper kol

Bu aynısı değil mi 1300e düşenle 900 lira bedava gibi geldi direk aldım
Kullanan varsa titreşim motorları nasıl

Valla ben memnunum black myth wukong ve god of war ragnarök bitirdim bu kolla. Fiyatına göre süper kol
Senin memnun kalman, maalesef ürünü kaliteli yapmıyor. Şu anda satılan 899 TL’lik gamepad, HyperX’in o modelinden her açıdan daha iyi.

geçen gün 1200 e satılan ve herkesin övdüğü kol bu muydu? Alınır mı sizce

İncehesap hep yapıyor bunu, Gaming Gecesi indirim diye herkese pahalıdan geçiriyor, sonra başka platformlarda daha ucuza satıyor.
Bi' daha bu siteden toplu iğne dahi almayacağım. Daha önce aldığım PC kasasında da aynı şeyi yaşadım.

Bu aynısı değil mi 1300e düşenle 900 lira bedava gibi geldi direk aldım
Kullanan varsa titreşim motorları nasıl
Titreşim motorları gayet yeterli, herhangi bir eksiklik hissetmedim, hatta çok fazla titreştiren oyunlarda kısarım biraz :D
geçen gün 1200 e satılan ve herkesin övdüğü kol bu muydu? Alınır mı sizce
Al geç hocam düşünme çok fp kol

Alınır mı hiç hayatımda gamepad kullanmadım hikayeli oyunlar için alıcam mortal kombat falanda başlayasım var 2 3 sene götürür mü yani

İncehesap hep yapıyor bunu, Gaming Gecesi indirim diye herkese pahalıdan geçiriyor, sonra başka platformlarda daha ucuza satıyor.
Bi' daha bu siteden toplu iğne dahi almayacağım. Daha önce aldığım PC kasasında da aynı şeyi yaşadım.
Hem daha ucuz hem peşin fiyatına taksit var

Hem daha ucuz hem peşin fiyatına taksit var
Resmen milleti düdüklüyolar, bi' kez olsa neyse her seferinde indirim diye bi' şey satıp çok kısa zaman sonra başka yerde daha da ucuza görüyorum. Kesinlikle bi' daha cuma indiriminden hiç bi' şey almam. Resmen tüketiciyi alenen soymak bu.
Daha önce kasa mevzusunda da sinirlenip yazdım, stok bitmiştir o yüzden fiyatı artmıştır dedi. Halbuki ürünü Amazon'dan 300TL pahalıya aldım aynı hafta daha ucuza sattılar. İncehesap benim için bitti artık...

Beyler 900 e alın yedek olarak dursun. Benim için tek sıkıntısı sarj yerine büyük başlıklı type c oturmuyor.

kendi sitesinde bakın kendi sitesinde gaming gecesinde bile 1099 liraya satın aldığımız kol trendyol da nasıl 899 liraya satılıyor gerçekten anlamak zor :D Burada 200 lira sorun değil ama kendi sitesinde ürünün daha ucuz olması gerekirken trendyol gibi pazaryerinde daha ucuza satıyor bir de %20 komisyon var trendyol da :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,288
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri