daha ucuza muadili falan var mıbu görür
Çok iyi değil mesela direksiyon gibi dönüp durursan o açıda kalmıyor düzeliyor hemen sürekli döndürmen gerekiyor ayrıca kamera için sağ joystik ayarladığım da sürekli yukarı bakıyor gerçi 1.5k lık kol çokta beklememek lazım var olması yeterGyro var mı test eden oldu mu?
Bendeki cihaz sifir duruyor hocam istersen gondereyim aldigim fiyata havale kargo yaparimArkadaslar suan ne alinabilir 1000 lira civari butceye
easysmx kendi sitesinde 1300e x05 geliyor kargo ücreti yoksa. 30 euro altında kalıyo sıkıntı da çıkmaz.Arkadaslar suan ne alinabilir 1000 lira civari butceye
2 ay önceki konuyu niye sorun için yükseltiyorsun açsana yeni konuArkadaslar suan ne alinabilir 1000 lira civari butceye
hic vergi cikmiyor mueasysmx kendi sitesinde 1300e x05 geliyor kargo ücreti yoksa. 30 euro altında kalıyo sıkıntı da çıkmaz.
35 dolar diyor kargo varmış 5 dolarda. gümrüğe takılır mı bilmiyorum. önerim bütçeyi 1700 civarlarına çıkarman olur. o fiyatlarda hall efectli gamepadler var.hic vergi cikmiyor mu
https://shop.connectgame.com.tr/pro...ft-dead-zone-yok-pc-switch-steam-uyumlu-beyaz şunu bi incele istersen.hic vergi cikmiyor mu
cok ilginc trde hiç incelemesi olmamış
Hocam almadıysanız gankta machenike g1 pro modeli indirimdeymiş birde KAPLAN300 koduyla 300tl indirim yapıyor 1300e geliyor. O kod bittiyse GANKSENİNLE kodu var o da 250 tl indirim yapıyor ona da bir göz atın.cok ilginc trde hiç incelemesi olmamış
hocam aklınıuza gelip haber verdiginiz icin tesekkur ederim ama o bitmisti ben de gordum de valla uzuldumHocam almadıysanız gankta machenike g1 pro modeli indirimdeymiş birde KAPLAN300 koduyla 300tl indirim yapıyor 1300e geliyor. O kod bittiyse GANKSENİNLE kodu var o da 250 tl indirim yapıyor ona da bir göz atın.
G1 modeli de mi bitmiş hocamhocam aklınıuza gelip haber verdiginiz icin tesekkur ederim ama o bitmisti ben de gordum de valla uzuldum