🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

n11'den Gamesir Nova Lite 2 Oyun Kumandası 434805240 seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Kuponla 740tlye geldi ama satıcı sıkıntilı olabilir
bu fiyat ne böyle ??yurtdışı diyor ama gelecekse çok şaşırtıcı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

n11'den Gamesir Nova Lite 2 Oyun Kumandası 434805240 seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Kuponla 740tlye geldi ama satıcı sıkıntilı olabilir
3 hafta bunu beklemek de bir garip olur

bu fiyat ne böyle ??yurtdışı diyor ama gelecekse çok şaşırtıcı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 hafta bunu beklemek de bir garip olur
Bedava sayılır.Fiyat hatası vs yoksa kesin alınır 3 hafta değil 2 ay bile beklerdim ben olsam

Gamesir nova lite 35 dolar değil mi global satış fiyatı 850 tl den satılabilir mi ?

sadece yukarıdaki arkadaşın beğenmediğini gördüm ama 1 kötü yorum bile bazen insanı soğutabiliyor
bir kac kere daha gördüm ben. aslında gamepad konusunda işini şansa bırakmamak lazım, zaten 2500 liraya taş gibi gamepadlar var.

Gamesir nova lite 35 dolar değil mi global satış fiyatı 850 tl den satılabilir mi ?
GameSir Nova Lite değil, GameSir Nova 2 Lite ürün. Ürünün normal fiyatı 30 dolar, bu yüzden 850 TL bana yanlış fiyatlandırma gibi geldi. Büyük ihtimalle 1850 TL yazmaya çalışırken 1’e basmamışlar gibi bir hissiyat aldım.

Arka tarafı biraz kalitesiz gibi, pek iyi bir hissiyat uyandırmadı bende ama bu fiyata da normal gibi. Bunun dışında gözüme batan bir tarafı olmadı, alınabilir.

ben kontrol ettiğimde analog tuşlarında yön için tam götürmek gerek hafif götürünce 1 kere algılıyor daha sonrasında algılamıyor bunu düzeltme şansımız var mıdır

Geri