Tasarımı çok iyiymişHepinize selam dostlar bugün kulaklığım geldi çoğu yerde incelemesi az bu yüzden burada yazılı kısa ve öz inceleme yapacağım. Başlamadan önce telefonda iseniz masaüstü sitesine alıp temayı siyah yapmanızı tavsiye ederim aksi takdirde beyaz yazılar gözükmez. [ Fiyatı Ben HEPSİBURADA Üzerinden 200 TL ye Aldım ]
İlk önce kulaklığın fiziksel görüşüne bakalım. ;
Alıntıyı görüntüle
Kulaklığı ilk kulağıma taktığımda çok beğendim herkesin rahatlıkla kafasını ağrıtmayacak şekilde hafif ve sade.
Gelelim ses sürücüleri kısmına ;
50 MM NEODYMIUM HOPARLÖR İLE 7.1 SANAL SES sunan kulaklık, ses kasmada bir sorun çıkartmıyor.
Mikrofon kısmında ise ;
Mikrofonu bu fiyat bandında çok beğendim özellikle mikrofonda GÜRÜLTÜ ENGELLEYİCİ olması beni cezbetti rahatlıkla karşıya sesim net bir şekilde iletebiliyorum. Mikrofon ses şiddeti :
Alıntıyı görüntüle
一42±3dB Sensitivity (Microphone, dB)
Benim kulaklıklarda en sevdiğim özelliğe geldik ;
Kulaklık kontrol tuşu :
Alıntıyı görüntüle
Kulaklık ses kontrol tuşunda ;
- Ses yükseltme
- Ses kısma
- Mikrofon açma ve kapatma
- Led ışıkları açma ve kapatma
- EQ büyük bir ihtimal gürültü engelleyici açma ve kapatma
Kafa bandı ise rahat ve hiç acıtma yapmıyor.
Son olarak da kulaklık pedleri SUNİ DERİ malzemeden ve çok rahat, yazın sıcak havalarda 3 saatten fazla terleme yapabilir.
Kulaklıkta artı ve eksi yönler ;
ARTI YÖNLER :
- Hafif ve kullanışlı USB girişli TAK ÇALIŞTIR.
- Canlı ders, Oyun, Müzik vb. için oldukça uygun.
- Işıkları çok şiddetli değil ve hoş, şık ve sade.
- Malzeme kalitesi 200 TL bandında rakiplerini eliyor.
- Kablo örgü kablo kolay kolay kopma vs. yaşamazsınız.
- Ses kontrol tuşu olması bu fiyat bandında alınabilir yapıyor.
- USB Altın Uç ve USB Koruma Plastiği ile geldi
EKSİ YÖNLER :
- Çok ufak bir dip ses var ama bu fiyat bandında normal diye düşünüyorum.
- Kulaklık biraz 50MM sürücüler olduğu için büyük.
- Kulaklık pedleri uzun kullanımda terleme yapabilir özellikle sıcak bir yerde yaşıyorsanız.
- Telefona uyumlu değil sade USB girişli.
Bugünlük bu kadar yeter umarım incelememi beğenmişsinizdir daha ayrıntıya girecek şeyler var ama ben kısa ve öz olmasını istedim okumak 5 dakikanızı almaz. Alta fotoğraflar ve Gamepower in kendi sitesini koyuyorum detaylı incelemek isteyenler bakabilir.
Site : GamePower JİN KULAKLIK
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam o fiyatlara bu özelliklerde kulaklık zor bende arıyordum ama bulamadım en f/p bunu buldum.Çok pahalı ya, 100-120 civarı olsa alırdım. Eline sağlık güzel inceleme olmuş.
Valla olmadı x-jammer alıcam gibi. Görünüşü hiç hoşuma gitmedi ama f/p kulaklık.Hocam o fiyatlara bu özelliklerde kulaklık zor bende arıyordum ama bulamadım en f/p bunu buldum.
o fiyata 1 sene önce Rampage Styles aldım şuana 200TL olmuş. 100-120 civarına hiç bir şey kalmadı artık.Çok pahalı ya, 100-120 civarı olsa alırdım. Eline sağlık güzel inceleme olmuş.