Gamepower kasa psu almıştım ne yapabilirim?

Trool

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
421
İnce hesaptan hazır bir sistem almıştım sistemin kasası ve psu su gamepower başka forumlarda cs go da bulunan bomba kuruldu sesini falan atmışlar ne yapabilirim? Ya da bişey yapabilir miyim?

Kalitesi düşük idi.

Ama öyle ilk günden falan patlamaz. Zaten kötü PSU'yu uzun kullanımda görürsünüz. Sizi 1 yıl falan idare eder, daha üstü süre kullanmayın derim. 1 yıla para biriktirip yeni PSU almak mantıklı. Ayrıca UPS alabilirsiniz, riski sıfıra indirir, veya akım korumalı priz.

Kalitesi düşük idi.

Ama öyle ilk günden falan patlamaz. Zaten kötü PSU'yu uzun kullanımda görürsünüz. Sizi 1 yıl falan idare eder, daha üstü süre kullanmayın derim. 1 yıla para biriktirip yeni PSU almak mantıklı. Ayrıca UPS alabilirsiniz, riski sıfıra indirir, veya akım korumalı priz.
Tr de ikinci el fiyatları çok çabuk yükseliyor zaten seneye kadar kasayı satar yenisini alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psu kalitesiz. İleride değistirmenizi öneririm.
Ne kadarlık bir ömrü var rahmetlinin

İnce hesaptan hazır bir sistem almıştım sistemin kasası ve psu su gamepower başka forumlarda cs go da bulunan bomba kuruldu sesini falan atmışlar ne yapabilirim? Ya da bişey yapabilir miyim?
Hiç bişey olmaz. Yeni psu için para biriktir veya ayarlamaya çalış o süre içerisinde kullanabilirsin yani.

Tr de ikinci el fiyatları çok çabuk yükseliyor zaten seneye kadar kasayı satar yenisini alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadarlık bir ömrü var rahmetlinin
şanş işi hocam belki yarın sıkıntı çıkarcak belki 1 yıl sonra.

şanş işi hocam belki yarın sıkıntı çıkarcak belki 1 yıl sonra.
Teşekkürler hocam bozulsa yine güzel olur patlama vs korkutuyo malum bir maaşla sistem dizemiyoruz.

Kesin sorun çıkarır diyemeyiz. Fakat riski minimuma indirmekiçin bu markalardan uzak durmanızı öneririm. Tavsiyem3-5 ay akım korumalı priz ile kullanıp bu süre zarfında para biriktrip yeni bir PSU almanız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,458
Üyeler
185,732
Son üye
internettenparakazan
Geri