Neler Yeni

Gamepower Kötü Bi̇r Marka Mi

Graytex

80+
gamepower mei ve ogre kullanıyorum memnunum.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Kardeşim ben ses üzerine işler yapıyorum emin ol benden iyi bilemezsin bu piyasayı edit montaj işleriyle uğraşıyorum. Gamepower markası o kadarda küçümsenicek bir marka değil Corsair void elite kulaklıkdan geçtim kizaruya arada devasa bir ses kalitesi var. Abdullah hocanın incelemesini izlemediğiniz çok belli.
2000tl'lik kulaklıktan iyi ses veriyor demen aşırı saçma
üstelik hyperx quadcast'ten daha iyi veya aynı seviyede olmasının imkanı yok yanlış bilgi verme

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
bütçeye göre iyi marka logitech den geçtim her şey zamlandı diye bana kalitesiz geldi ama ne kadar kalitesiz o önemli çok değil 300 500 e kadar parasını hakeden bir marka ama 800 üstü kulaklıkları var ben şahsen almam

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Kötü değil hocam. Mouse, klavye ve kulaklık gamepower bende.

Mouse aldığım gün bozuldu iadeye verdim yenisini gönderdiler 2-3 senedir kullanıyorum sorunsuz (belki de daha fazla ilk çıktığında almıştım gamepower sendo)

Klavyeyi 3-4kez garantiye gönderdim ama şuan hala bazı tuşlara zor basılıyor. Basıldığında çalışıyor ama (gamepower ogre)

Kulkalık gamepower Jin 7.1. Hiç garantiye göndermedim bozulmadı sorunsuz kullanıyorum çok memnunum tam f/p

Kısacası elektronik işi şans işi hocam. Bazıları ilk geldiğinde bozuluyor bazıları 2-3 yıl kullanıyor. Ama bence alınabilir Bi marka garanti sistemi kötü değil sorun çıkaracaklarını sanmıyorum

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
chade
Gamepower ursa mouse ve fujin kulaklık kullanıyorum. Mouse bir kaç yıldır bende daha 1 kez sorun çıkartmadı. Kulaklığı da 5 aydır kullanıyorum onda da hiçbir sorun çıkmadı. Klavyelerini hiç denemedim ama genel yorumlara baktığımda klavyeleri sıkıntılı. Bir kaç ay sonra tuş basmama sorunu vs çok fazla yaşanıyor okuduğum yorumlara göre. Klavye için riske girip almam açıkçası.

Sgolca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Şefkat Golca
bende klavye olarak red switch warlock kullanıyorm 1 senedir 2. el aldım hiç bi sorun yaşamadım gayet hassas ve güzel
mouse olrak icarus kullanıyorum 3 sene kadar oldu bir kere sıkıntı yaşamadım kadim kablosunu kemirmesine rağmen
kulaklık olarakta 5 aydır kizaru kullanıyorm gayet iyi bi performansı var

Ysuflix

80+ Gold
FP oldukça herşeyini alırım da kullanırım da taş gibi marka bana kalırsa.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
agalar markayı eleştirebilirsiniz, memnun kalmamış da olabilirsiniz ancak direk kötü, alınmaz gibi yorumlar yapmayın. Ülkemiz şartlarında uygun fiyatlı birçok ürünü var, alt orta seviye ekipmanlar için gayet iyi bir marka

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı
GAMEPOWER kulaklık klavye almayı düşünüyorum alınır mı
Hocam bende gamepower in bu mouse su vardı. Aldığım sistemin yanında hediyeydi. 2-3 ay kullandıktan sonra mouse un tekerleği düzgün çalışmamaya başladı. Kronik sorunmuş galiba. Bana bedava geldiği için çok takmıyorum ama sizin aklınızda bulunsun.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Marka bünyesinde değil model bünyesinde ilerlesek daha iyi olmazmı? çok iyi markaların bile kötü modelleri olabiliyor.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Klavyelerinden uzak durun. Tek kelime ile berbat.

Top Bottom