- Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi diyende çok var çok kötü diyende çok var arada kaldımAğzı olan konuşuyo kafayı yersin önüne gelene çöp diyolar
iyi diyende çok var çok kötü diyende çok var arada kaldımAğzı olan konuşuyo kafayı yersin önüne gelene çöp diyolar
Gamepower ürünleri alınmaz havit 2000p alıyorsan alabilirsin 800 TL olması lazım.Gamepower veya havit marka kulaklık alınır mı??
Hocam Jbl 350 quantum 2.2 k civarı veya steelseries arctis 1 öneririm oda 3 k civarı jbl bende var ses olarak inanılmaz bir kulaklık hoparlör olarak harman kardon kullanıyor araba sektöründe dünyanın en kaliteli hoparlörlerini üretiyor zaten.Gamepower veya havit marka kulaklık alınır mı??
Umarım dostum türk halkının özellikle d.a. forum halkının buna ihtiyacı varHaklısın maalesef. Doğru bilgiye ulaşmakta bir o kadar uğraştırıcı. Ben bir şey söylerken kaç kere düşünüyorum. Doğruluğunu araştırıyorum öyle söylüyorum.
Çoğu kişi farkında değil kendilerini geliştirmeleri lazım zamanla olur umarım.
Bak bi tane dahabhajdakdkwkd susun yaGamepower ürünleri alınmaz havit 2000p alıyorsan alabilirsin 800 TL olması lazım.
Bende Jin modeli var çok güzel tam f/p cidden ağzı olan konuşuyor al hacıGamepower veya havit marka kulaklık alınır mı??
Kulaklıktan bahsediyoruz he bahsetmiyosak ben klavyesini de sorunsuz kullandım monitörünü de deneyimledim idare ederdi mouseundan da çok memnundum kulaklığından da hala memnunum siz parasına göre imkansızı bekliyosunuz yaönüne gelene çöp değil hocam gamepowerin monitörünü kulaklığını klavyesini deneyimlemiş biri olarak alınmaz diyorum bu bir önyargı değil tecrübe örneğin birçok monitöründe aşırı ısınma sorunu var kronik olarak klavyelerinde belli bi süre sonra tuş algılamama sorunu var daha çok örnek vardır
Bende aynısını kullanıyorum medusayı 3 yılda zor öldürdüm ölünce jin aldım gayet iyiBende Jin modeli var çok güzel tam f/p cidden ağzı olan konuşuyor al hacı
Genel olarak böyle ya diğerlerinde durum mükemmel değil. Tabi böyle bir şeyi geliştirmek içinde farkındalık çok önemli öz eleştiri önemli bir sürü sayarsın.Umarım dostum türk halkının özellikle d.a. forum halkının buna ihtiyacı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak bi tane dahabhajdakdkwkd susun ya
Hocam çevremde arkadaşlarım kuzenim falan gamepower çok kullanan var birinden de olumsuz bişe duymadımiyi diyende çok var çok kötü diyende çok var arada kaldım
Aga her şey parasına göre bu gamepower kaç tl ki logitechle karşılaştırıyosun azcık kafayı kullanEyvahhh! hayatında kaliteli bir kulaklık görmemiş adam konuşuyor gamepower övüyor bir defa deri kulaklık alınmaz yaz aylarında kumaş daha rahat hafif ve terletmez sistem kalitesi önemli bir Logitech razer uygulaması hayal edilemez gamepower fujin alcana al blackshark v2x i rahat kullan al Logitech g432 rahat kullan hayatınızda Kulaklık görmediniz konuşuyorsunuz
Eyvahhh! hayatında kaliteli bir kulaklık görmemiş adam konuşuyor gamepower övüyor bir defa deri kulaklık alınmaz yaz aylarında kumaş daha rahat hafif ve terletmez sistem kalitesi önemli bir Logitech razer uygulaması hayal edilemez gamepower fujin alcana al blackshark v2x i rahat kullan al Logitech g432 rahat kullan hayatınızda Kulaklık görmediniz konuşuyorsunuz
başta kullansan şu dili haklı olan sensin tutupda ağzı olan konuşuyor gamepower kötülüyor dersen insanlar da sana öyle yaklaşırHocam çevremde arkadaşlarım kuzenim falan gamepower çok kullanan var birinden de olumsuz bişe duymadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga her şey parasına göre bu gamepower kaç tl ki logitechle karşılaştırıyosun azcık kafayı kullan