Neler Yeni

GAMEPOWER MI? RAMPAGE Mİ?

Voela

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Engin Yazıcı
Merhaba arkadaşlar bu gece baktım efsane cuma indirimlerinde gamepower ogre indirime girmiş ama gamepower markası iyi değil diye duyumlar alıyorum emin olamadım sizce

bumu yoksa

bumu

NespaY

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar bu gece baktım efsane cuma indirimlerinde gamepower ogre indirime girmiş ama gamepower markası iyi değil diye duyumlar alıyorum emin olamadım sizce

bumu yoksa

bumu
Bunlar arasından gamepower.

reddark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa Yıldız
2 Markada kötü hocam mecburi değilseniz almayın 2si arasından gamepower kötünün iyisi diyelim.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Rampage eskiden çok dandikti ama şuan da ürünleri kaliteli ve çöp denebilecek bir seviyede de değil zaten. 2.5 senedir R74 klavyesini kullanıyorum 1 kere bile sorun yaşamadım hissiyatı malzeme kalitesi rgb ışıkları dört dörtlük iş görür uzun süre kullanılabilecek bir klavye. Bence rampage alın eğer ikisi arasında kalmışsanız.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
2 Markada kötü hocam mecburi değilseniz almayın 2si arasından gamepower kötünün iyisi diyelim.
? Markaya göre yargılama yapmayın artık yeter. İkisi de gayet iyi markalar. Alışmışsınız MSI, Asus vs. markalara para yedirmeye. F/P ürünler üreten kaliteli markalar ikiside.

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
Gamepower dan uzak durun kasanın ledi bozuldu alalı 10 ay oldu led yani

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

bumu yoksa

bumu

Hocam 3 yıldır rampage'nin 100 TL'lik bir klavyesini kullanıyorum o zamanlar 30 TL'ye almıştım şu anda hiç bir sıkıntısı yok LED ışıkları falan çalışır ve iyi vaziyette tuşlar hepsi çalışıyor takır takır sadece bazı tuşlarda ufak soyulmalar oldu o kadarda olsun artık değil mi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 3 yıldır rampage'nin 100 TL'lik bir klavyesini kullanıyorum o zamanlar 30 TL'ye almıştım şu anda hiç bir sıkıntısı yok LED ışıkları falan çalışır ve iyi vaziyette tuşlar hepsi çalışıyor takır takır sadece bazı tuşlarda ufak soyulmalar oldu o kadarda olsun artık değil mi :)

Gamepower kulaklık almıştım bu yılın başlarında ilk başarda LED gitti ondan sonra kulaklıktan ses gelmemeye başladı sonra mikrofonu gitti ön yargı ile yaklaşmamak istiyorum diğer ürünleri iyi olabilir ama kullandığım kulaklık çok dandik bir modeldi Gamepower magnus v2 aklınız varsa almayın güzel bir şekilde kullanmama rağmen kabloları çok dolanıyordu almayın diyeceğim bu

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hüseyin

bumu yoksa

bumu
Kötünün iyisi gamepower

Blue swich çok ses yapar bu arada

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim