heraishere
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Örneğin? Ve neden kötü açıklar mısınız?İkisi de birbirinden kötü. İkisini de satıp başka bir mouse'a geçmenizi öneririm.
Örneğin? Ve neden kötü açıklar mısınız?İkisi de birbirinden kötü. İkisini de satıp başka bir mouse'a geçmenizi öneririm.
Hocam bu moseu kullandım da. Şekli şemali bi garip tam elime oturmuyor. Ben hem sağ hem sol elimle mouse kullanıyorum o yüzden ganepowerı almıştım. Şimdi ağırlıklı olarak sağı kullanıyordum razerın da tasarımı hoşuma gitti o yüzden aldım teknik detaylara hiç bakmadım.Razer > Gamepower Ama Bunu Alman En Mantıklısı Olur Bence .
STEELSERIES PRIME FPS GAMING MOUSE - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
STEELSERIES PRIME FPS GAMING MOUSE - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
O Zaman Ne Alacağını BiliyorsunHocam bu moseu kullandım da. Şekli şemali bi garip tam elime oturmuyor. Ben hem sağ hem sol elimle mouse kullanıyorum o yüzden ganepowerı almıştım. Şimdi ağırlıklı olarak sağı kullanıyordum razerın da tasarımı hoşuma gitti o yüzden aldım teknik detaylara hiç bakmadım.
Ajdar ezer agaAjdar mı Zeki Müren mi?