Huseyinatik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 407
Genelde alınmaz diyorlar ama incehesaptan hazır sistem alacağım için başka seçeneğim yok.Var mı alıp sorun yaşayan? C4 falan diyorlar ama s
C4 hocam güzel bir sistem alacaksanız, o sistemi bu psu'ya teslim etmeyin.Genelde alınmaz diyorlar ama incehesaptan hazır sistem alacağım için başka seçeneğim yok.Var mı alıp sorun yaşayan? C4 falan diyorlar ama s
Yani Counterdaki Bombayı Gerçek Hayatta Uygulamalı Olarak Kurmak İstiyorsanız AlabilirsinizGenelde alınmaz diyorlar ama incehesaptan hazır sistem alacağım için başka seçeneğim yok.Var mı alıp sorun yaşayan? C4 falan diyorlar ama s
Corsair vs550 var ama bu eski modeli sorunlu oluyormuş onlar.Başkada seçenek yokC4 hocam güzel bir sistem alacaksanız, o sistemi bu psu'ya teslim etmeyin.
Ben DA-4 sistem'de kendim kullanıyorum VS550'i. Gayet güzel bir psu.Corsair vs550 var ama bu eski modeli sorunlu oluyormuş onlar.Başkada seçenek yok
Almayınız.Genelde alınmaz diyorlar ama incehesaptan hazır sistem alacağım için başka seçeneğim yok.Var mı alıp sorun yaşayan? C4 falan diyorlar ama s
Hocam sizinki yeni model gri yazılı.İncehesaptaki eski sarı yazılı maalesefBen DA-4 sistem'de kendim kullanıyorum VS550'i. Gayet güzel bir psu.
Anladım hocam o zaman tercih etmeyiniz.Hocam sizinki yeni model gri yazılı.İncehesaptaki eski sarı yazılı maalesef