Calisir ama ileriki zamanlarda sikinti yasatirherkes alınmaz diyor fakat ben kullanan biri varsa kendi ağzından duymak istiyorum
tüm hazır sistemlerde gamepower psu varKullanmayan birisi olarak söyleyeyim, malzemelerindeki kalite az, korumaları az. Önerim değiştirilmesinden yana. Acelesi yok elbette ama sistemi emanet edeceğiniz parça dandik olmamalı.
gamepower psu nasıl veya alınır mı?Oğlum her yerde rezil etme beni.
Sorunuz varsa alabilirim?
Asla. 550W modeli 12V kanalından 456W veriyor.gamepower psu nasıl veya alınır mı?
ben kullanıyorum 1 yıldandan beri hiçbir sorunum yok oc de yaptım alınırherkes alınmaz diyor fakat ben kullanan biri varsa kendi ağzından duymak istiyorum
kasanı şansa bırakma çünkü biri 5 yıl kullanır biri 5 ay kullanamaz yani birinde bozulmadı diye hiçbir zaman bozulmayacak diye bir şey yok.herkes alınmaz diyor fakat ben kullanan biri varsa kendi ağzından duymak istiyorum
Böyle bir şey olması bunun güzel olmadığını değiştirmiyor. İtopya da C4'ün markalaşmış hali olan PowerBoost'u kullanıyor. SHP 650 adlı PSU'yu da çok kullanan var. GameGaraj PSU'da bunlar kadar berbat olmasa da yeterince güzel değil.tüm hazır sistemlerde gamepower psu var
ne demek alınır ya. alınmazben kullanıyorum 1 yıldandan beri hiçbir sorunum yok oc de yaptım alınır
Uçak sesi bir sorundur, 12V kanalından az güç vermesi bir sorundur.ben kullanıyorum 1 yıldandan beri hiçbir sorunum yok oc de yaptım alınır
İstisnalar kaideyi bozmaz.ben kullanıyorum 1 yıldandan beri hiçbir sorunum yok oc de yaptım alınır