mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayrıca GamePower kötü marka değildir iyi olan ürünleri de var.
tabii ki siz bu konuda "OTORİTE" sayılabilecek yetkinlikte bir insan oldugunuz icin sizin sözünüz geçiyor yani bizzat alıp elinizle açıp yüksek elektirik mühendisi kimliğinizle "B0mB4 kardeşim bu " diyebilecek kişisiniz ?DA önerince iyi olmuyor, kötü olan bir şey varsa zaten kötüdür.
Öyle bir şey demedik zaten.GP model sorunsuz diye öbürleri sorunsuz diye bir şey yok.
Psu dışındaki ürünlerini beğeniyorum.Ayrıca GamePower kötü marka değildir iyi olan ürünleri de var.
Evet var o da alınır biz sadece kötü olmadığını gösteriyoruz tabikide onun fiyatına daha iyisi olabilir.FSP var yakın fiyata.
tamam bende hv 550 kullanıyorum ama yani adam onu almış diye de o kadar üzerine gidiliyor ki bazı insanların görüyorum c4 o patlarr evin kül olur yalan olur duman olur bilmem ne ne geyikler dönüyor anlatamam insanların zevkini kursagında bırakıyorlar bendede rampage 600 w vardı c4 dediler bomba dediler güvenemedim psu değiştim rampage in kalitesi kötüydü okey akım koruması da yoktu ama bu en azından standartları sağlıyor ama yaşı kücük arkadaşları böyle yorumlarla tabiri caizse "AĞLATIYORLAR" hevesi kursağında kalıyor cocuklarınFSP var yakın fiyata.
Ben hazır sistem ile aldım da.Değiştirmeme gerek var mı sence?Övme yok, veriler sayılar neticeler var merakın varsa açıp okursun.
2 yıla ne psu lar çıkar.Sırf tatmin olun diye 2 yıl sonra (inşallah) alacağım sistemde GamePower PSU olacak hadi bakalım.
Ne çıkarsa artık2 yıla ne PSU lar çıkar.