Neler Yeni

GamePower PSU'lar hakkında

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
lafı cımbızlama arkadaşım ben sana git markasız sertifikasız bişey al demiyorum bu PSU da yeterli standartları sağlıyor diyorum Trajıkomik olan haklı cıkmak icin bu kadar laf cambazlığı yapman bu PSU dada akım koruması var ondada var benzer kalite kapasitörler kullanılmış aynı fiyat bandındaki fsp lerle bundada kullanılmıs akım korumaları var mı var gamepower kasa ve powerini alana 350 TL gibi ücrete sunarken bu kampanyadan faydalanıp neden diğer parcalarını geliştirmesin benim anlatmak istediğim bu anlayamıyorsan o senin problemin burda millet sistem toplarken bütce dısına cıkıyoruz 8 gb ram kalsın 8 de sonra alırım diyen arkadaslar var onları gördüysen bu kampanyayı kullanıp neden 16 yapmasın ramini anlayış da yok
Yahu 350TL'ye kasa ve PSU almak mantıklı ve normal mi sence? Neden o kadar ucuz düşündün mü? Kötü bir PSU alıp sistemi çöp etmezdim.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
hahahaahha :D

fazla söze gerek yok
2. el 500 TL ye bulursan bana 1000 adet ayarla bu arada

ayrıca sana ben sistemime koymam mı dedim
yüksek bütçeli sistemde işi yok o psunun dedim

bide haddine mi ki sana benim kullandığım kartın değerlendirmesini yapmak
senin haddine mi milletin kasasına oturduğun yerden hiç bir somut kanıtın olmadan çamur atmak ama atıyorsun kendine yapılınca bi huzursuzlandın

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Gençler tartışmayı geçin de GamePower PSU ile sorun yaşayan gördünüz mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yahu 350TL'ye kasa ve PSU almak mantıklı ve normal mi sence? Neden o kadar ucuz düşündün mü? Kötü bir PSU alıp sistemi çöp etmezdim.
Aga 350 TL'ye 500w Xigmatek PSU var yetmez mi?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
senin haddine mi milletin kasasına oturduğun yerden hiç bir somut kanıtın olmadan çamur atmak ama atıyorsun kendine yapılınca bi huzursuzlandın
bana bir kanıt gösterir misin milletin kasasına laf attığıma dair ?
bekliyorum bu arada

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
yahu kendin diyordun az önce o kadar ucuz değil normalde ama kampanyalı sistemlernide kasa + psu yu kampanya fiyatına veriyor firma sürümden kazanmak için bunun nesi saçma daha çöp etmezdim diyor senin sıfatın ne çöp diyorsun bu markalara şurda otorite kabul ettiğin baş kişi kullanılablir derken sıfatın ne senin çöp diyorsun

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Gençler tartışmayı geçin de GamePower PSU ile sorun yaşayan gördünüz mü?

Aga 350 TL'ye 500w Xigmatek PSU var yetmez mi?
Evet gördüm dostum, gördüm. Şarjım 2 kaldı, bu tartışmayı uzatmak isterdim fakat uzatamam. Kolay gelsin.

yahu kendin diyordun az önce o kadar ucuz değil normalde ama kampanyalı sistemlernide kasa + PSU yu kampanya fiyatına veriyor firma sürümden kazanmak için bunun nesi saçma daha çöp etmezdim diyor senin sıfatın ne çöp diyorsun bu markalara şurda otorite kabul ettiğin baş kişi kullanılablir derken sıfatın ne senin çöp diyorsun
Sıfatın ne derken? Ne dediğinin farkında mısın?

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
Evet gördüm dostum, gördüm. Şarjım 2 kaldı, bu tartışmayı uzatmak isterdim fakat uzatamam. Kolay gelsin.

Sıfatın ne derken? Ne dediğinin farkında mısın?
elektirik elektronik mühendisi misin

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
Elektrik elektronik mühendisliği ile ne alakası var ya?
kalitesini nerden biliyorsun sen çöp olduguna karar veriyorsun bu psu nun sorun cıkaracak bi elektronik alet oldugunun sonucuna nasıl varıyorsun açtın inceledin mi psuyla sorun yaşayan gördün fsp yle yaşayan görmedin mi

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
kalitesini nerden biliyorsun sen çöp olduguna karar veriyorsun bu PSU nun sorun cıkaracak bi elektronik alet oldugunun sonucuna nasıl varıyorsun psuyla sorun yaşayan gördün fsp yle yaşayan görmedin mi
Ya dostum sabah konuşalım bu konuyu, şarjım bitti bitecek.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
ben eğer güzel bir sistem kurduysam ve iyi para harcadıysam
asla içine gamepower PSU koymam

kim birikimine parasına kumar oynamak ister ki

o fiyata sertifaklı sağlam psular da var ayrıca
gp psusu olan herkese salladın bak şuan
aynı şey gp psu bomba kumar şans işi yani bir somut kanıt olmadan hüküm vermeyin gözünüzü seveyim

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
gp psusu olan herkese salladın bak şuan
aynı şey gp PSU bomba kumar şans işi yani bir somut kanıt olmadan hüküm vermeyin gözünüzü seveyim
sana tam cevap vermedim şimdi tek tek çürütücem senin bana karşı bulunduğun ithamları

1 alınmaz diye bir şey söylemedim ben sana bütçen yoktur imkanın dardır gider sertifkasız akım korumasız yine alırsın
2 yüksek bütçeli sistemlerde verimliliği maksimum tutmak zorundasın neden mi çünkü sistem stabil sorunsuz elektrik güç vermelisin yoksa alacağın sistemin verimi azalacak
3 ben patlar dedim mi sana alanda akıl yok mu dedim kendi kendine akıl tutulması yaşamışsın gidip 10 k 20 k sistem kurarsam ne işi var o psunun o sistemde gider corsair koyarım gider asus koyarım gider en az 80+ silver olanı koyarım gidip 80+ bronz olan psu yu napiym ben 10 k 20 k lık sistemde ne işi var bi kere abes durur zaten saçma olur
4 rx 480 dediğin kart öyle basit bir kart değil performansını hala stabil şekilde tutan bir kart ayrıca psu yu düşürüp ekran kartı yükseltmek ne alaka zaten aldığım psu sertifkalı benim normal sertifkasız psu fiyatına almışım ne alaka dediğin resmen akıl tutulması
5 istersen gt 210 koyarım yine iyi psu koyarım yani bu sizi ilgilendiren bi durum değil ayrıca durumu olan var olmayan var benim durumum yoktu gücüm buna yetti bu ekran kartını aldım artık nasıl bir varlık gördüyseniz insanların emekle aldığı ürünlerle dalga geçip küçümsemekten vazgeçmelisiniz
6 gp psu patlar demedim alana da laf söylemedim 2 k ya sistem kursan tabii ki gidip corsair koyamazsın içine yani boşuna iftira atıp yağ gibi su yüzüne çıkmanıza gerek yok

şimdilik iyi akşamlar bir daha umarım boş ithamlarda bulunup karşınızdaki insanı yapmadığı bir iddia ile suçlamazsınız

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
sana tam cevap vermedim şimdi tek tek çürütücem senin bana karşı bulunduğun ithamları

1 alınmaz diye bir şey söylemedim ben sana bütçen yoktur imkanın dardır gider sertifkasız akım korumasız yine alırsın
2 yüksek bütçeli sistemlerde verimliliği maksimum tutmak zorundasın neden mi çünkü sistem stabil sorunsuz elektrik güç vermelisin yoksa alacağın sistemin verimi azalacak
3 ben patlar dedim mi sana alanda akıl yok mu dedim kendi kendine akıl tutulması yaşamışsın gidip 10 k 20 k sistem kurarsam ne işi var o psunun o sistemde gider corsair koyarım gider asus koyarım gider en az 80+ silver olanı koyarım gidip 80+ bronz olan PSU yu napiym ben 10 k 20 k lık sistemde ne işi var bi kere abes durur zaten saçma olur
4 rx 480 dediğin kart öyle basit bir kart değil performansını hala stabil şekilde tutan bir kart ayrıca PSU yu düşürüp ekran kartı yükseltmek ne alaka zaten aldığım PSU sertifkalı benim normal sertifkasız PSU fiyatına almışım ne alaka dediğin resmen akıl tutulması
5 istersen gt 210 koyarım yine iyi PSU koyarım yani bu sizi ilgilendiren bi durum değil ayrıca durumu olan var olmayan var benim durumum yoktu gücüm buna yetti bu ekran kartını aldım artık nasıl bir varlık gördüyseniz insanların emekle aldığı ürünlerle dalga geçip küçümsemekten vazgeçmelisiniz
6 gp PSU patlar demedim alana da laf söylemedim 2 k ya sistem kursan tabii ki gidip corsair koyamazsın içine yani boşuna iftira atıp yağ gibi su yüzüne çıkmanıza gerek yok

şimdilik iyi akşamlar bir daha umarım boş ithamlarda bulunup karşınızdaki insanı yapmadığı bir iddia ile suçlamazsınız

1/ bende onu söylüyorum ama gidiyorsun yukarda diyorsun ki koyulmaz kumar oynanmaz asıl olan bütcedir haklısın haklıyım
2/ verimlilik yönünden bir sıkıntısı yok bu psuların dediğin gibi çok yüksek bi sistemde daha verimli silver gold sertifikalı bu psu ya göre 12 v kanalıdan tüm gücünü daha verimli sağlayan psular tercih edileblir ama arkadaşın bahsettiği sistem çok daha düşük bütceli bir sistem
3/ 10 20 k lık sisteme konmaz daha verimli bişey lazım yukardada söyledim
4/ rx 480 le bir problemim yok sen zira kendi sistemine corshair psu alıcam diye ekran kartından kıstıysan saninkide saçma olurdu alın teriyle dalga geçmiyoruz kimsenin bizimkisi de alın teri bizde meslek erbabıyız kendi paramla aldım emeğe saygısızlık ettiğim yok psu yu düşür demedim sadece bütce acıgın varsa kasa + psu yu daha ucuza getirip daha iyi donanım sahibi olabileceğini anlatmak istedim telafuzda sıkıntı olabilir zira o sırada 3 farklı koldan yazıyordum kırıcı olduysam özür dilerim
5/tabii ki sizin kararınız aynı şekilde gp psu kasa alanlarında bu hakkı var ama kumar oynamam etmem deme hakkınız yok bu tutumum sizinle şahsi problemim değil insanları bu şekilde gp alma bomba c4 eline alırsın bilgisayarın başında yavrusunu kartal kapmış Fatma Girik gibi oturursun diyenler insanların hevesini kursagına dizip belki durumunu zorlayarak evladına bilgisayar alan bir babayı daha zora sokturmaya yemin etmiş bişeyden çakmayan duydugunu satan papağanlara bir benzer durumu sizde görünce size patladı ancak sessiz kalmayacağım bu saatten sonra o şahıslara ben varlık görmedim tek maaşlı memur cocuguydum 2005 de bursluluk maaşımla aldıgım bilgisayarı 2020 yılının başına kadar kullandım.
6/Dediğim gibi iftira attığım felan yoktur yukardaki kumar lafınıza yükseldim ben başka bir sıknıtım yok sizinle

sizede iyi geceler dilerim iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom