1/ bende onu söylüyorum ama gidiyorsun yukarda diyorsun ki koyulmaz kumar oynanmaz asıl olan bütcedir haklısın haklıyım
2/ verimlilik yönünden bir sıkıntısı yok bu psuların dediğin gibi çok yüksek bi sistemde daha verimli silver gold sertifikalı bu PSU ya göre 12 v kanalıdan tüm gücünü daha verimli sağlayan psular tercih edileblir ama arkadaşın bahsettiği sistem çok daha düşük bütceli bir sistem
3/ 10 20 k lık sisteme konmaz daha verimli bişey lazım yukardada söyledim
4/ rx 480 le bir problemim yok sen zira kendi sistemine corshair PSU alıcam diye ekran kartından kıstıysan saninkide saçma olurdu alın teriyle dalga geçmiyoruz kimsenin bizimkisi de alın teri bizde meslek erbabıyız kendi paramla aldım emeğe saygısızlık ettiğim yok PSU yu düşür demedim sadece bütce acıgın varsa kasa + PSU yu daha ucuza getirip daha iyi donanım sahibi olabileceğini anlatmak istedim telafuzda sıkıntı olabilir zira o sırada 3 farklı koldan yazıyordum kırıcı olduysam özür dilerim
5/tabii ki sizin kararınız aynı şekilde gp PSU kasa alanlarında bu hakkı var ama kumar oynamam etmem deme hakkınız yok bu tutumum sizinle şahsi problemim değil insanları bu şekilde gp alma bomba c4 eline alırsın bilgisayarın başında yavrusunu kartal kapmış Fatma Girik gibi oturursun diyenler insanların hevesini kursagına dizip belki durumunu zorlayarak evladına bilgisayar alan bir babayı daha zora sokturmaya yemin etmiş bişeyden çakmayan duydugunu satan papağanlara bir benzer durumu sizde görünce size patladı ancak sessiz kalmayacağım bu saatten sonra o şahıslara ben varlık görmedim tek maaşlı memur cocuguydum 2005 de bursluluk maaşımla aldıgım bilgisayarı 2020 yılının başına kadar kullandım.
6/Dediğim gibi iftira attığım felan yoktur yukardaki kumar lafınıza yükseldim ben başka bir sıknıtım yok sizinle
sizede iyi geceler dilerim iyi forumlar
hocam şimdi daha net anlaştık dediğimiz gibi telafuz sorunu olmuş sizi daha net anladım
haklı olduğunuz konular var evet doğru
ben önceki tartışmaları okumadım malum ders defterle uğraşıyorum üniversitem açılacak
dediklerin doğru dediklerim doğru orta yolu bulmuş olduk zaten
hocam kaliteli psu sadece corsair değil mesela ben sistemimde xigmatek 500 w silver sertifkalı kullanıyorum ondan bahsettim yoksa 100 tl filan farketmişti zamanında 100 tl farkla ne alabilirdim ki ondan bahsediyorum
size de iyi geceler iyi forumlar