Gamepower Mei almıştım 230₺ ye. Sol kulaklık tarafından ses gelmiyordu. Değişime göndermiştim incehesap' a. Bunu görünce bunu sipariş ettim onu iade olarak değiştireceğim.İncehesapta şu anda kasım indirimi ile 369 TL. Sepetinize ekledikten sonra VOKRANGER promosyon kodunu ekleyin ve fiyatı 235 TL olsun. Normal fiyatı +400 TL. Kulaklık ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim.
VOKRANGER
Kulaklığı aldıysanız herkes kampanyadan 1 kere faydalanabildiği için 500 TL görünüyordur. Almayanlara hala 369 TL ya da hesaptan çıkış yapıp öyle bakın.500 olmuş fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyat artmış
235 TL ye aldım. Sence fiyat nasılKulaklığı aldıysanız herkes kampanyadan 1 kere faydalanabildiği için 500 TL görünüyordur. Almayanlara hala 369 TL ya da hesaptan çıkış yapıp öyle bakın.
Bence bu fiyat a iyi 250 ve üstüne şahsen ben almam ama.235 TL ye aldım. Sence fiyat nasıl
Bedava.235 TL ye aldım. Sence fiyat nasıl
400e kadar her türlü alınır bence. HS50 pro dan da iyi olduğunu düşünüyorum.Bence bu fiyat a iyi 250 ve üstüne şahsen ben almam ama.
400e kadar alınmaz drop plus gibi bir takibi oluyor o zaman. Ürünün fiyatı 300 den fazla olmamalı hatta 250 bile diyebilirim. Aynısı Medusa içinde geçerli 150tl lik kulaklıktır. Çinli markalar çok ucuza mal oluyor ve tr de yüksek kar marjı ile satılıyor sürekli indirime girmesinin sebebi de budur Jd gp rampage gibi markalar ucuz ürünler olmalı ama pahalı fiyat a satıyorlar indirim yapınca da ucuzmuş diyorux ama olması gereken o fiyat.Bedava.
400e kadar her türlü alınır bence. HS50 pro dan da iyi olduğunu düşünüyorum.
Kesinlikle hak veriyorum Medusa kullandım sesi ve mikrofonu gayet başarılıydı 100tl ye göre lakin dip ses can sıkıcı oluyordu.Kullanmadım ama gamepower uzak duracağım bir marka biraz araştırma sonucu neredeyse herkesde her ürününde dip ses olduğunu 1 yıl içinde bi sıkıntı çıkardığını öğrendim ve uzak durmayı seçtim güzel araştırmanızı tavsiye ederim sadece mikrofon ve ses kalitesine aldanmayın
Her markanın iyi ve kötü ürünü olur . Nasıl ki Rampage markası genel itibarı kötüyse ama Drop plus fason olarak başkası tarafından üretildiği için kaliteliyse Gamepower'ın da üst düzey kaliteli ürünleri var. Starscream klavyeleri ve Gamepower Ranger modeli sorunsuz kaliteli modelleri. Ürünün fiyat geçmişini incele boş yapıyorsun şu anda kullanmadığın ürün hakkında.400e kadar alınmaz drop plus gibi bir takibi oluyor o zaman. Ürünün fiyatı 300 den fazla olmamalı hatta 250 bile diyebilirim. Aynısı Medusa içinde geçerli 150tl lik kulaklıktır. Çinli markalar çok ucuza mal oluyor ve tr de yüksek kar marjı ile satılıyor sürekli indirime girmesinin sebebi de budur Jd gp rampage gibi markalar ucuz ürünler olmalı ama pahalı fiyat a satıyorlar indirim yapınca da ucuzmuş diyorux ama olması gereken o fiyat.
Kesinlikle hak veriyorum Medusa kullandım sesi ve mikrofonu gayet başarılıydı 100tl ye göre lakin dip ses can sıkıcı oluyordu.