Neler Yeni

🔥İndirim Gamepower RANGER 7.1 235 TL

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İncehesapta şu anda kasım indirimi ile 369 TL. Sepetinize ekledikten sonra VOKRANGER promosyon kodunu ekleyin ve fiyatı 235 TL olsun. Normal fiyatı +400 TL. Kulaklık ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim.

VOKRANGER

Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mehmet emin gedik
Kulakligi yaklasik 6 ay kullandim. İncehesaptan sistem alinca yaninda hediye gelmisti. Dib sesi mevcuttu fakat ses kalitesi basslar gayet iyiydi. Benim fikrim kulaklik 400 lira edecek bi kulaklik degil fakat 235 liraya en iyi performansi verebilecek kulaklik diyebilirim.

Eyw aldım 1 adet saol

Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Mert
bende aldım bir adet philips tag 3115 almıştım onun siparişini iptal edip bunu verdim

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
500 olmuş fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyat artmış

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
İncehesapta şu anda kasım indirimi ile 369 TL. Sepetinize ekledikten sonra VOKRANGER promosyon kodunu ekleyin ve fiyatı 235 TL olsun. Normal fiyatı +400 TL. Kulaklık ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim.

VOKRANGER
Gamepower Mei almıştım 230₺ ye. Sol kulaklık tarafından ses gelmiyordu. Değişime göndermiştim incehesap' a. Bunu görünce bunu sipariş ettim onu iade olarak değiştireceğim.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
500 olmuş fiyat

fiyat artmış
Kulaklığı aldıysanız herkes kampanyadan 1 kere faydalanabildiği için 500 TL görünüyordur. Almayanlara hala 369 TL ya da hesaptan çıkış yapıp öyle bakın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Kulaklığı aldıysanız herkes kampanyadan 1 kere faydalanabildiği için 500 TL görünüyordur. Almayanlara hala 369 TL ya da hesaptan çıkış yapıp öyle bakın.
235 TL ye aldım. Sence fiyat nasıl

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,292
İsim
Diyarhan

Wabien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İbar
Kullanmadım ama gamepower uzak duracağım bir marka biraz araştırma sonucu neredeyse herkesde her ürününde dip ses olduğunu 1 yıl içinde bi sıkıntı çıkardığını öğrendim ve uzak durmayı seçtim güzel araştırmanızı tavsiye ederim sadece mikrofon ve ses kalitesine aldanmayın

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,292
İsim
Diyarhan
Bedava.

400e kadar her türlü alınır bence. HS50 pro dan da iyi olduğunu düşünüyorum.
400e kadar alınmaz drop plus gibi bir takibi oluyor o zaman. Ürünün fiyatı 300 den fazla olmamalı hatta 250 bile diyebilirim. Aynısı Medusa içinde geçerli 150tl lik kulaklıktır. Çinli markalar çok ucuza mal oluyor ve tr de yüksek kar marjı ile satılıyor sürekli indirime girmesinin sebebi de budur Jd gp rampage gibi markalar ucuz ürünler olmalı ama pahalı fiyat a satıyorlar indirim yapınca da ucuzmuş diyorux ama olması gereken o fiyat.

Kullanmadım ama gamepower uzak duracağım bir marka biraz araştırma sonucu neredeyse herkesde her ürününde dip ses olduğunu 1 yıl içinde bi sıkıntı çıkardığını öğrendim ve uzak durmayı seçtim güzel araştırmanızı tavsiye ederim sadece mikrofon ve ses kalitesine aldanmayın
Kesinlikle hak veriyorum Medusa kullandım sesi ve mikrofonu gayet başarılıydı 100tl ye göre lakin dip ses can sıkıcı oluyordu.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
400e kadar alınmaz drop plus gibi bir takibi oluyor o zaman. Ürünün fiyatı 300 den fazla olmamalı hatta 250 bile diyebilirim. Aynısı Medusa içinde geçerli 150tl lik kulaklıktır. Çinli markalar çok ucuza mal oluyor ve tr de yüksek kar marjı ile satılıyor sürekli indirime girmesinin sebebi de budur Jd gp rampage gibi markalar ucuz ürünler olmalı ama pahalı fiyat a satıyorlar indirim yapınca da ucuzmuş diyorux ama olması gereken o fiyat.

Kesinlikle hak veriyorum Medusa kullandım sesi ve mikrofonu gayet başarılıydı 100tl ye göre lakin dip ses can sıkıcı oluyordu.
Her markanın iyi ve kötü ürünü olur . Nasıl ki Rampage markası genel itibarı kötüyse ama Drop plus fason olarak başkası tarafından üretildiği için kaliteliyse Gamepower'ın da üst düzey kaliteli ürünleri var. Starscream klavyeleri ve Gamepower Ranger modeli sorunsuz kaliteli modelleri. Ürünün fiyat geçmişini incele boş yapıyorsun şu anda kullanmadığın ürün hakkında.

Top Bottom