Ranger kulaklık kullanmış biri olarak Gayet güzel kulaklık sesi bassi vs vs sonuçta verdiğimiz hiçbir ürünün parasını hakketigini bende düşünmüyorum amma ve lakin $ yüzünden maalesef
Her markanın iyi ve kötü ürünü olur . Nasıl ki Rampage markası genel itibarı kötüyse ama Drop plus fason olarak başkası tarafından üretildiği için kaliteliyse Gamepower'ın da üst düzey kaliteli ürünleri var. Starscream klavyeleri ve Gamepower Ranger modeli sorunsuz kaliteli modelleri. Ürünün fiyat geçmişini incele boş yapıyorsun şu anda kullanmadığın ürün hakkında.
Tamamdır ürünü aldın laf kondurmamaya başlayabilirsin. Bu ürünlerin kalitesiz olduğunu herkes biliyor arkadaş konu açtığında bunu bildiğim halde önerdim sebebi belli 235tl ye alınabilir ama daha üstüne bu ürün alınmaz. Babanın markası gibi savunup insanlara boş yapıyorsun demeyide kesersin umarım. Umuyorum ki 6 ay sonra beyler sağ taraftan az ses geliyor diye başlık açmazsın. Sorunsuz ürünmüş drop plus dediğimiz ürün bile bir sürü soruna sahipken 2 tane gp model ürüne sorunsuz diyorsun daha bu kulaklığı bugün araştırırken şikayetleri gördüm. Araştırmadan önermem zaten kendime de alacağım (sadece merakımdan)
Her markanın iyi ve kötü ürünü olur . Nasıl ki Rampage markası genel itibarı kötüyse ama Drop plus fason olarak başkası tarafından üretildiği için kaliteliyse Gamepower'ın da üst düzey kaliteli ürünleri var. Starscream klavyeleri ve Gamepower Ranger modeli sorunsuz kaliteli modelleri. Ürünün fiyat geçmişini incele boş yapıyorsun şu anda kullanmadığın ürün hakkında.
Kullanmadığımı ve neden kullanmadığımı belirttim marka hakkında fikri olmayanlar için bildiklerimi yazdım çok iyi süper al yada çok kötü alma gibi bişey yazmadım fikrimi belirttim boş yapmak senin ki mi benim ki mi acaba
Kullanmadığımı ve neden kullanmadığımı belirttim marka hakkında fikri olmayanlar için bildiklerimi yazdım çok iyi süper al yada çok kötü alma gibi bişey yazmadım fikrimi belirttim boş yapmak senin ki mi benim ki mi acaba
Tamamdır ürünü aldın laf kondurmamaya başlayabilirsin. Bu ürünlerin kalitesiz olduğunu herkes biliyor arkadaş konu açtığında bunu bildiğim halde önerdim sebebi belli 235tl ye alınabilir ama daha üstüne bu ürün alınmaz. Babanın markası gibi savunup insanlara boş yapıyorsun demeyide kesersin umarım. Umuyorum ki 6 ay sonra beyler sağ taraftan az ses geliyor diye başlık açmazsın. Sorunsuz ürünmüş drop plus dediğimiz ürün bile bir sürü soruna sahipken 2 tane gp model ürüne sorunsuz diyorsun daha bu kulaklığı bugün araştırırken şikayetleri gördüm. Araştırmadan önermem zaten kendime de alacağım (sadece merakımdan)
Yaw sen mi belirliyorsun hangi ürünün kaç TL edeceğini 250 TL ye alınır en fazla diyorsan saçma ***** ürünler 300+400 Tl iken. Art niyetle bakan her yerde kötü yorumu görür iyi olanları hiç görmez. Babamın markası değil de düşmanımın markası da değil . Kötü yorum arıyorsan git HS50 pronun yorumlarına bak kaç para verdin ona ? 235 TL şu anda bu ürün için bedava ama tutupda birisi 450 iken alsa bana göre sorun yok. Sana göre max 250 liraysa boş yapma. Marka karalamak yerine ürün modeline bak. Sorunsuz dedik diye sorun çıkmayacak demek değil demeye çalıştığım kronik sorunu yok bunu bari anla. Sorunu çıkarsa ver gitsin garantiye. Eleştireceksen GP servisini eleştir kullanmadığın ürünlerini değil.
Yaw sana mı dedik bilader ne alınıyorsun kime yazdım o yorumu bir bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaw sen mi belirliyorsun hangi ürünün kaç TL edeceğini 250 TL ye alınır en fazla diyorsan saçma ***** ürünler 300+400 TL iken. Art niyetle bakan her yerde kötü yorumu görür iyi olanları hiç görmez. Babamın markası değil de düşmanımın markası da değil . Kötü yorum arıyorsan git HS50 pronun yorumlarına bak kaç para verdin ona ? 235 TL şu anda bu ürün için bedava ama tutupda birisi 450 iken alsa bana göre sorun yok. Sana göre max 250 liraysa boş yapma. Marka karalamak yerine ürün modeline bak. Sorunsuz dedik diye sorun çıkmayacak demek değil demeye çalıştığım kronik sorunu yok bunu bari anla. Sorunu çıkarsa ver gitsin garantiye. Eleştireceksen GP servisini eleştir kullanmadığın ürünlerini değil.
Hs50 pro için yazdığım mesajları bul istersen 299tl ye aldım ve malzeme kalitesi mikrofon tasarım dışında çok başarılı bir ürün değil ses kalitesi olarak 100tl lik Medusa daha iyi geliyor bunu herkese söyledim nedeni de jax girişli olmasından dolayı hs50 pro ya da 300 den fazla verilmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burda
arctis 1 3 5
Hs35
Gömüp rampage comfort da önerdik sebebi neydi o ürünler o parayı haketmiyordu. Fiyatlar düştü yeri tekrar bulur. Hs50 pro 400 e satılırken 100tl lik kupon verildi 300 e alan ilk insanlardanım şimdi 300-350₺ genel fiyatlandırması var. Aynısı ranger içinde olacak 2 hafta sonra 270tl indirimli fiyatı görürsen şaşırma.
Hs50 pro için yazdığım mesajları bul istersen 299tl ye aldım ve malzeme kalitesi mikrofon tasarım dışında çok başarılı bir ürün değil ses kalitesi olarak 100tl lik Medusa daha iyi geliyor bunu herkese söyledim nedeni de jax girişli olmasından dolayı hs50 pro ya da 300 den fazla verilmez.
haha Gamepower RANGER 250 Lira Hs50 pro 300 lira öyle mi ? Kardeşim haklısın ben aslında GP ortağıyım reklam yapıyorum aslında max ederi 100 TL. 450 TL'ye alan maldır yani o derece.
Diğer Gamepower modellerinin çoğunu sevmiyorum, neredeyse hepsinde kronik denecek sorunlar var ve kalitesiz modeller ama Ranger'ı seviyor kullananlar. Ben hiç kullanmadım ama güzel bir model diye biliyorum. İlk çıktığında 400-500 TL falandı bir de yanlış hatırlamıyorsam, fiyat bayağı iyi.
Kullanmadım ama gamepower uzak duracağım bir marka biraz araştırma sonucu neredeyse herkesde her ürününde dip ses olduğunu 1 yıl içinde bi sıkıntı çıkardığını öğrendim ve uzak durmayı seçtim güzel araştırmanızı tavsiye ederim sadece mikrofon ve ses kalitesine aldanmayın
Yaklaşık 1.5 yıl GP Medusa kullandım.
Ben o zamanlar indirim + kod vs. ile 90 TL'ye sıfır olarak almıştım.
Çok büyük bir indirim, kampanya vs. olmadıkça alınmasını önermiyorum.
Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi, 1 seneye kalmadan sorunlar başlıyor.
Özellikle yazılım konusunda çok sıkıntı yaratıyor.
Eğer 200-250 TL üstünde bütçeniz varsa GamePower dışında alınabilecek daha kaliteli marka/modelleri tercih etmenizi öneririm.
3 gün geç olsun, 50 lira fazla olsun.
Ama kaliteli olsun.
Bilgisayarı kapattığınız zaman eğer PSU da kapatmazsınız USB girişleri hala çalışmaya devam eder. O yüzden RGB klavye/mouse/kulaklık ışıkları yanmaya devam eder. ErP ready açarsanız USBlere güç gelmez ya da sınırlanır . RGBler yanmaz.