Gamepower Rapid Q-Max Nasıldır

Lejax

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhaba arkadaşlar. 2K monitör ararken Gamepower Rapid Q-Max ile karşılaştım. Özellikleri kağıt üstünde çok çok iyi. Benim için renk doğruluğu oldukça önemli ve bu ürün %103 DCI-P3 renk gamutunu sunuyor. Fiyatına bakıldığında özellikleri rakiplerinden çok daha iyi. Forumlarda vs. düzgün bir bilgi bulamadım. Genelde onu alma bunu al gibisinden yorumlar yapılmış ama altı doldurulmamış. Ürünü kullanan kişiler yorum yapabilirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Gamepower'ın hiçbir şeyi alınmaz

Yine aynı türden mesajlar. Neden alınmaz? Sebebi ne? Direkt alınmaz diyip geçiyor insanlar kafayı yiyorum. Düzgünce açıklayın ki insanlar bilsin neden alınmaması gerektiğini.
Ölü piksel sayısı normal pikselden daha fazla olacağı için. Çok kullanrım önceden monitör. Panelleri berbat, renkleri soluk ghosting sorunları falan. Defalarca açıklıyoruz zaten, Google'a yazsan göreceksin bu ve diğer forumların konusunu. Sponsorlar diye övmedikleri özellik kalmadılar tabii. O yüzden direkt "alınmaz" yazıyorum

Yine aynı türden mesajlar. Neden alınmaz? Sebebi ne? Direkt alınmaz diyip geçiyor insanlar kafayı yiyorum. Düzgünce açıklayın ki insanlar bilsin neden alınmaması gerektiğini.
Hocam oppo da kağıt üstünde iphone'dan iyi ve yarı fiyatına ama gidip oppo almazsın ya öyle düşün. QA diye bir gerçek var.

Ölü piksel sayısı normal pikselden daha fazla olacağı için. Çok kullanrım önceden monitör. Panelleri berbat, renkleri soluk ghosting sorunları falan. Defalarca açıklıyoruz zaten, Google'a yazsan göreceksin bu ve diğer forumların konusunu. Sponsorlar diye övmedikleri özellik kalmadılar tabii. O yüzden direkt "alınmaz" yazıyorum
Hocam spesifik olarak Rapid Q-Max hakkında herhangi bir içerik göremediğim için açma gereği duydum. Elbette genel itibari ile marka önemlidir lakin markaların arasında bazı modeller öne çıkabilir. Bu sebeple acaba bu ürün iyi mi diye sormak istedim. Benim için HZ değeri önemli değil, önemli olan renk doğrulu. 10 bit renk sunması gibi özelliklerine Epey gibi platformlarda araştırdığım kadarıyla oldukça ilgi çekici duruyor. Büyük ihtimalle asıl tercihim olan ASUS ROG STRIX XG27ACS 'e geri döneceğim gibi duruyor. Sizin bu fiyat bandında önerebileceğiniz model var mı?

Hocam bu attığın ürünlerde Asus dışı hepsi sorunlu gibi. Yorumlar pek de iyi değil.

Ürünleri ben atmadım, konusu var diye attım
Anladım hocam onu, konuyu siz attığınız için söyledim. O konuyu da okudum zaten de yine ürünü kullanan birinin yaptığı bir yorum yok. Sizin önerileriniz neler olur?
hiçbir şeyi mi bilmem ama çoğu şeyi alınmaz evet. Kaliteli gibi ama kalitesiz oluyorlar. Hissiyat kaliteli evet.
Açıkçası hocam marka ismi bile çok çekici gelmiyor ama kağıt üstünde sunduğu özellikler çok iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım hocam onu, konuyu siz attığınız için söyledim. O konuyu da okudum zaten de yine ürünü kullanan birinin yaptığı bir yorum yok. Sizin önerileriniz neler olur?

Açıkçası hocam marka ismi bile çok çekici gelmiyor ama kağıt üstünde sunduğu özellikler çok iyi.
Herhangi bir yerde inceleme fırsatım olsa gidip bakacağım.

@jombo bakar

Geri