Güzel görünüyor incelemeler var youtubedaAlınır mı? yada bu fiyata daha iyi bir klavye varmı arkadaşlar?
sesi çok fazlamı? ilk defa mekanik klavye alacağım da1 senedir kullanıyorum, görünüş için alınır. Kalite ve yazılım konusunda alınmaz
çınlama sesi çok diye duymuştumAlınır mı? yada bu fiyata daha iyi bir klavye varmı arkadaşlar?
Blue Switch alırsanız evet fazla olduğunu hissedersiniz. Yani en azından ben fazla buluyorum.sesi çok fazlamı? ilk defa mekanik klavye alacağım da
Bence alma. 6 ay kullandım sattım. Yay sesi çok çok fazla.Alınır mı? yada bu fiyata daha iyi bir klavye varmı arkadaşlar?
Aynen, ilk aldığımda çok hissediyordum ama ya alıştığımdan oldu ya da gerçekten o ses azaldı. Bir yay sesi odaklanıldığında çok net bir şekilde duyuluyor.çınlama sesi çok diye duymuştum
peki bu fiyatlarda onerebileceginiz başka klavye varmı? arkadaşlarBence alma. 6 ay kullandım sattım. Yay sesi çok çok fazla.
Yay sesinden başın ağrır. Görünüşe bence gameboosterın beyazını alAlınır mı? yada bu fiyata daha iyi bir klavye varmı arkadaşlar?