- Reaksiyon skoru
- 205
hocam çok çirkin a mouse bence.
Soruma cevap verebilirseniz fare önerebilirim.Tutuş şeklin ve elinin uzunluğu nedir?
hocam çok çirkin a mouse bence.
Soruma cevap verebilirseniz fare önerebilirim.Tutuş şeklin ve elinin uzunluğu nedir?
katar pronun ışıklısı fln yokmu?Sendo' dan katar proya geçtim net katar pro çok daha iyi. Sendo belli bir süreden sonra kopukluk yapıyor ondan katar pro alıp garantiye yolladım sendoyu.
hocam mouse olsun sorun yok elimi uydururum ben.Soruma cevap verebilirseniz fare önerebilirim.
Aorus M2 veya üstüne biraz daha koyup M55 önerebilirim beğenmiyor iseniz.hocam çok çirkin a mouse bence.
İllaki delikli mouse istiyorsanızhocam çok çirkin a mouse bence.
Dostum katar pronun orta tık' ının ışığı gayet şık Corsair logosu da rgb olsa çok daha iyi olurdu tabii de maalesef. Lakin kalite olarak çok iyi ürün net sendodan daha iyi. Ama tek sıkıntısı biraz küçük. Sendo daha büyük. Lakin benim elim büyük değil çok sorun olmadı. Sana şöyle söyleyeyim. Katar pro ile FPS oyunu oynadığında farkı anlıyorsun. Sendo cidden oyun için çooook geride kalıyor katar proya görekatar pronun ışıklısı fln yokmu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam mouse olsun sorun yok elirim uydururum ben.
Elinize uymaazsa sıkıntı yaşayabilirsiniz. Birisinin elini ve tutuş şeklini bilemeden fare önermeyi doğru bulmuyorum. Eline uymazsa o fare artık çöptür.katar pronun ışıklısı fln yokmu?
hocam mouse olsun sorun yok elimi uydururum ben.
aorus m2 hoşuma gitti.alayım mı?bir sorunu varmıdır?Aorus M2 veya üstüne biraz daha koyup M55 önerebilirim beğenmiyor iseniz.
aorus m2 alsam hocam?hocam o nasıl mousedir?Dostum katar pronun orta tık' ının ışığı gayet şık Corsair logosu da rgb olsa çok daha iyi olurdu tabii de maalesef. Lakin kalite olarak çok iyi ürün net sendodan daha iyi. Ama tek sıkıntısı biraz küçük. Sendo daha büyük. Lakin benim elim büyük değil çok sorun olmadı. Sana şöyle söyleyeyim. Katar pro ile FPS oyunu oynadığında farkı anlıyorsun. Sendo cidden oyun için çooook geride kalıyor katar proya göre
Bazı kullanıcılar hızlı çevirmelerde algılamama gibi sorun yaşamış. Nacizane tavsiyem Corsair Katar PRO almanız.aorus m2 hoşuma gitti.alayım mı?bir sorunu varmıdır?
Yazılımları kötü sadece. Gamepower'ında yazılımlarının pek iyi olduğunu söyleyemem ama.aorus m2 hoşuma gitti.alayım mı?bir sorunu varmıdır?
aorus m2 alsam hocam?hocam o nasıl mousedir?
katar pro mu,m2 aorus mu?Yazılımları kötü sadece. Gamepower'ında yazılımlarının pek iyi olduğunu söyleyemem ama.
M2 daha mantıklı elinize oturuyorsa.
yok hocam m2 aorus istiyorum lakin sorun çıkar diye korkuyorum.İllaki delikli mouse istiyorsanız
![]()
REDRAGON M808 Storm Gaming Mouse, Rgb, Macro, 12400dpı, Usb Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON M808 Storm Gaming Mouse, Rgb, Macro, 12400dpı, Usb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yazılımdan dolayı katar pro öneririm. M2' de sorun yaşayan sayısı çok az lakin 0 değil.katar pro mu,m2 aorus mu?
Güzel mouse dostum.katar pro mu,m2 aorus mu?
yok hocam m2 aorus istiyorum lakin sorun çıkar diye korkuyorum.