Gamepower sendo alınır mı?

katar pronun ışıklısı fln yokmu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam mouse olsun sorun yok elirim uydururum ben.
Dostum katar pronun orta tık' ının ışığı gayet şık Corsair logosu da rgb olsa çok daha iyi olurdu tabii de maalesef. Lakin kalite olarak çok iyi ürün net sendodan daha iyi. Ama tek sıkıntısı biraz küçük. Sendo daha büyük. Lakin benim elim büyük değil çok sorun olmadı. Sana şöyle söyleyeyim. Katar pro ile FPS oyunu oynadığında farkı anlıyorsun. Sendo cidden oyun için çooook geride kalıyor katar proya göre

katar pronun ışıklısı fln yokmu?

hocam mouse olsun sorun yok elimi uydururum ben.
Elinize uymaazsa sıkıntı yaşayabilirsiniz. Birisinin elini ve tutuş şeklini bilemeden fare önermeyi doğru bulmuyorum. Eline uymazsa o fare artık çöptür.
1625571083802.png

Hangisi? Birde elini ölçme şansın var mı?

Aorus M2 veya üstüne biraz daha koyup M55 önerebilirim beğenmiyor iseniz.
aorus m2 hoşuma gitti.alayım mı?bir sorunu varmıdır?

Dostum katar pronun orta tık' ının ışığı gayet şık Corsair logosu da rgb olsa çok daha iyi olurdu tabii de maalesef. Lakin kalite olarak çok iyi ürün net sendodan daha iyi. Ama tek sıkıntısı biraz küçük. Sendo daha büyük. Lakin benim elim büyük değil çok sorun olmadı. Sana şöyle söyleyeyim. Katar pro ile FPS oyunu oynadığında farkı anlıyorsun. Sendo cidden oyun için çooook geride kalıyor katar proya göre
aorus m2 alsam hocam?hocam o nasıl mousedir?

Alınmaz. 90 TL'ye indirimde(!) almıştım. Mouse'un fabrika çıkış fiyatı 4-5 dolar falandı sanırım. Şu an mouse resmen bozuk bağlantı kopuyo hızlı çevirince falan. Kaliteli öneri yaparlar.

aorus m2 hoşuma gitti.alayım mı?bir sorunu varmıdır?

aorus m2 alsam hocam?hocam o nasıl mousedir?
Yazılımları kötü sadece. Gamepower'ında yazılımlarının pek iyi olduğunu söyleyemem ama.
M2 daha mantıklı elinize oturuyorsa.

Yazılımları kötü sadece. Gamepower'ında yazılımlarının pek iyi olduğunu söyleyemem ama.
M2 daha mantıklı elinize oturuyorsa.
katar pro mu,m2 aorus mu?

İllaki delikli mouse istiyorsanız
yok hocam m2 aorus istiyorum lakin sorun çıkar diye korkuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,890
Üyeler
194,720
Son üye
seyh
Geri