olmadı hocammerhaba trteemo herhangi bir sıkıntı oldumu baya bi süre geçmiş üzerinden aynı sorun ben yaşıyorum şuan
Oyun hesabı alımı-satımı legal olmadığı için kimse dava açamaz.merhaba trteemo herhangi bir sıkıntı oldumu baya bi süre geçmiş üzerinden aynı sorun ben yaşıyorum şuan
Hayirsen verdinmi peki parayi
Bunun yanında suçun büyük bölümü oyuncularda. Kim kime dava açıyor bilmiyorum da RIOT LoL hesabı açarken uyarıyor. "RIOT politikaları diye tikRiot Games oyunlarında hesap devri, satışı gibi şeyler yasak. Buna aracılık eden bir sitenin dava açabileceğini sanmıyorum.
cevap vermeyin hocamNoldu hocam aynı bela benim başımdada var benim sattıgım ilanı alan kişi başka birine satmış o alan kişide hesabi çaldırmış beni sorumlu tutuyolar dava açcaz diye
Noldu hocam senin davadan bişi çıktımıcevap vermeyin hocam
Yasal olmayan birşeyin davasını nasıl açıyorlar kullanıcı sözleşmesinde yapılamaz diyor. Senin sıkıntı baya büyük beraber kurmuşsun arkadaşının haberi yoktu veya para vermedin galiba başına dert almışsın.Hocam benim sorun büyük gamermarketten birine valorant hesabı satıyorum 235tlye sonra sattıgım adam 329 TL'ye hesabı sattıgıni soyluyor ve bu hesabı arkadasimla kurduk bu satilan hesabı arkadaşım ticket atarak geri alıyor artı gamermarkte tekrar ilan koyuyor aynı hesabı ve bana bugun mesah geldi ya hesabı verin diyolar yada 834 TL geri odeme yapin diyolar ama hesabı arkadasım suresiz olara kilitledi ve otomatikmen para ödemem lazım ama bende öyle bi para yok napıcam dava açsalar bişey olurmu
Yani dava açarlarmı açamazlarmı açarlarsa sıkıntı cıkarmıYasal olmayan birşeyin davasını nasıl açıyorlar kullanıcı sözleşmesinde yapılamaz diyor. Senin sıkıntı baya büyük beraber kurmuşsun arkadaşının haberi yoktu veya para vermedin galiba başına dert almışsın.